AGUEROV HAOS U AVIONU Platio najskuplje mesto, a onda je morao njih da trpi do Katara (VIDEO)
Printscreen

Međutim, put je bio sve samo ne onakav kakav je očekivao. 

Aguero je bio član reprezentacije Argentine pre godinu dana kada je ova selekcija osvojila titulu prvaka Južne Amerike, a ubrzo nakon toga potpisao je ugovor s Barselonom i činilo se da sve ide kako treba. 


Međutim, u katalonskom klubu je odigrao svega nekoliko utakmica i bio je primoran da objavi kraj igračke karijere jer su mu otkriveni problemi sa srcem. 

Ipak, Aguero je odlučio da otputuje za Katar gde će pratiti utakmice svoje reprezentacije i biti u ulozi navijača. Bivši napadač Mančester sitija jutros je krenuo put Katara i na Tviteru objavio video iz aviona i pokazao je da mu neće biti nimalo lako da izdrži toliki put u jednoj, pa, specifičnoj atmosferi.

Naime, avion koji putuje za Dohu je prepun navijača Brazila koji su počeli s pesmom i pre nego što je avion poleteo za Katar, a Aguero je odlučio da zabeleži deo atmosfere. 

KATAR JE MORAO DA POPUSTI Važna promena pred početak Mundijala, navijači u neverici

Njemu kao Argentincu sigurno nije jednostavno da bude pored tolikih navijača ljutog rivala, ali na njegovu sreću on je u A klasi u avionu zbog čega ga niko od njih nije ni video da tu sedi.

Međutim, Aguero je uspeo da snimi delić atmosfere u avionu i prođe nezapaženo, a sve to je objavio na Tviteru i na njegovom izrazu lica se videlo da nije baš presrećan zbog takve situacije. 


Argentinci su među glavnim favoritima za osvajanje zlatne medalje i to će biti poslednja prilika za Lionela Mesija da dođe do ove titule koja mu jedino nedostaje u karijeri. 

Gaučosi prvi meč na SP-u igraju 22. novembra protiv Saudijske Arabije, a četiri dana kasnije ih čeka meč protiv Meksika. Poslednji meč u grupnoj fazi igraju 30. novembra protiv Poljske. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading