DO DOHE SE LAKŠE LETI UZ POMOĆ ŠPANACA I RUMUNA Kvote na pobede Tenerifea i Kluža nigde na svetu neće da budu tako velike kao u Mozzartu
Mozzart

Konkurencija je žestoka, pa su bukmejkeri pronašli način da vam pomognu. Na dva tima koji igraju ovog ponedeljka kvota će u svakom momentu da bude najveća na planeti. U pitanju su po jedan meč iz Rumunije i španske Segunde.

Konkretno, u pitanju su kec na okršaju na Kanarskim ostrvima između Tenerifea i Malage, kao i dvojka u duelu Arđeša i Kluža. Ako nam ne verujete, proverite, do početka tih mečeva kvote na pobede Tenerifea i Kluža će da budu u Mozzartu najveće na svetu.

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

TENERIFE - MALAGA (PONEDELJAK, 21.00), KEC 2,10

Klubovi zvučnih imena, ali skromnog kvaliteta. Nekadašnji španski prvoligaši loše su otvorili takmičenje u Segundi i po trenutnom stanju stvari boriće se za opstanak. Malaga je uoči poslednjeg meča šestog kola tek 21. na tabeli sa tri poena, samo je Mirandes lošiji od nje, za jedan bod. Tenerife nije mnogo bolji, 18. je sa četiri poena. Naravno, tek je početak sezone, nije još kasno ni da se uključe ove ekipe za borbu za baraž. Poslednji put je Malaga gostovala Tenerifeu na Kanarskim ostrvima u maju ove godine, tada se vratila kući sa čitavim plenom, pošto je trijumfovala sa 2:0. Ispostavilo se tada da joj je ta pobeda bila ključna za opstanak u drugom rangu, Tenerife je s druge strane igrao baraž, ali nije uspeo da se domogne Primere.

ARĐEŠ - KLUŽ (PONEDELJAK, 19.30), DVOJKA 1,92

Aktuelnom prvaku Rumunije Klužu je sezona počela neočekivano loše. U kvalifikacijama za Ligu šampiona već u 1. kolu ga je šokirao jermenski Pjunik, pa je Kluž morao da sezadovolji Ligom konferencije. Na putu do grupne faze je eliminisao Inter Eskaldes, Šahtjor Soligorsk i MAribor, a posle dva kola je kroz duele sa Balkanijem i Sivasom osvojio samo jedan poen. Dok su se igrale kvalifikacije prvenstvo je bilo u drugom planu, pa su porazu od Botošanija (1:0) i Farula (1:3) manje iznenađujući.

Zato, sada kada je grupa osigurana fokus je vraćen na domaće takmičenje, u kojem je Kluž vezao dve pobede protiv direktnih konkurenata za titulu, Voluntarija (4:0) i Univerzitatee iz Krajove (2:0). Na tabeli je tek sedmi sa 15 poena, ali je tokom kvalifikacija odložio dve utakmice, pa zato kaska za rivalima. Danas Kluž gostuje Arđešu, timu koji je prošle sezone nekako uspeo da se provuče do plej-ofa, ali je tamo služio svima uglavnom za popravljanje gol-razlike. Kluž ga je tukao sa po 2:0 i 6:0. Sada je tim iz Piteštija 10. na tabeli, ali je u lošoj formi i vezao je tri utakmice bez pobede.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading