RAD HOĆE U POLUFINALE KUPA Favorit je Vojvodina, ali neka se ponovi Napredak!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Fudbaleri Rada ne igraju kako bi želeli u Prvoj ligi Srbije, a to se može reći i za Vojvodinu kada je u pitanju elitni rang!

Ipak, i vrapci na grani znaju da se u Kupu Srbije često režiraju iznenađenja, a tome se nada i beogradski tim!

Na minulom meču koji su Građevinari odigrali protiv Kabela, sa kapitenskom trakom na ruci Miloš Radivojević je predvodio svoj tim do pobede, a tom prilikom upisao se i u strelce!

- Napokon smo uspeli da slavimo, iako smo mnogo ranije to zaslužili! Sreća nam nije bila saveznik, a realizacija najveća boljka! Sada u dobrom raspoloženju dočekujemo tim koji je za svaki respekt, ali koji je u i te kako lošoj seriji. Oni dolaze pod imperativom moranja u Beograd, a mi ćemo dati sve od sebe da još malo sačekaju na trijumf- kaže Miloš Radivojević. 

Sjajni defanzivac, koji je uz Marka Blažića najbolji igrač Rada, osvrnuo se na put svog tima do četvrtfinala kupa!

- Pobedili smo lidera Srpske lige, Slogu, a nakon toga favorizovani Napredak! Iako nemamo nameru da pretimo Vojvodini, imamo pravo da se nadamo i priželjkujemo iznenađenje! 

RAD HOĆE U POLUFINALE KUPA Favorit je Vojvodina, ali neka se ponovi Napredak!

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

PEH ZA "TOBDŽIJE" Arsenal bez najboljeg defanzivca do kraja sezone!PEH ZA "TOBDŽIJE" Arsenal bez najboljeg defanzivca do kraja sezone!

Iskusni defanzivac koji pokriva pozicije levog beka i štopera, u karijeri je igrao za brojne superligaške i inostrane klubove i upoznat je sa kvalitetom narednog protivnika! Ostao je da pomogne klubu kada mu je bilo najteže, a sada se nada da će napokon fortuna biti uz nebesko plave.

- Znam gotovo sve igrače gostiju, imaju dobar tim, poznajemo se iz Superlige, a i nekadašnji igrači Rada, Busnić i Lazarević sada pružaju dobre partije u dresu tima iz Novog Sada! Priželjkujemo svi da nam se ponovi igra koja nas je krasila u prošlom meču, ali i protiv ekipe iz Kruševca kada smo ih eliminisali! Verujemo u sebe i nadamo se da ćemo obradovati navijače na našem stadionu- zaključio je Miloš Radivojević. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading