ČEKAJU NAS ŽESTOKI DUELI Održan žreb za Kup Srbije
Foto: Marko Metlaš/Alo!

U polufinalu Kupa Srbije kod odbojkaša igraće Partizan Sokerbet – Vojvodina NS seme i Mladi radnik – Crvena zvezda, odlučeno je danas žrebom u prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije.

Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, rukovodio je žrebom, a parove su odredili Srdan Srdanović, potpredesednik OK Partizan Sokerbet, Nikola Salatić, generalni direktor OK Vojvodina NS seme i Nikola Rosić, generalni direktor OK Crvena zvezda.

Po propozicijama Kupa Srbije u polufinalu se igraju dve utakmice. Prve utakmice će se odigrati 23. ili 24. novembra, a revanši 7. ili 8. decembra. U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti finalista, igra se dodatni "zlatni set", koji određuje konačnog pobednika polufinala.

Žreb za polufinale 56. Kupa Srbije 2021/2022. u konkurenciji odbojkašica obaviće se u nedelju, 21. novembra u 17.55 časova, uz direktan prenos na RTS 2, u dvorani Ub u Ubu, pre početka utakmice 8. kola Banka Poštanska štedionica Superlige za odbojkašice između Uba i Železničara iz Lajkovca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading