ŠAMPION U KRAGUJEVCU POSLE SEDAM GODINA Loš trenutak jer crveno-beli žele da se iskupe za poraz u Surdulici
Foto: Radnički 1923

Iako su u Kragujevcu igrali nerešeno (0:0), a u Beogradu ostvarili senzacionalnu pobedu (1:2) Kragujevčani su ispali iz elite i dugo im je bilo potrebno da sačekaju novi duel.

Posle četiri uzastopna poraza, tri u prvenstvu i jedan u kupu, uz problem velikog broja povređenih i bolesnih igrača, fudbalere Radničkog očekuje možda najteže iskušenje, jer će Beograđani, svakako, učiniti sve da se iskupe za neočekivani poraz u Surdulici.

– Treme nema, ali je kod svih igrača i više nego prisutna želja da u nedelju pruže maksimum kako bi obradovali verene navijače, naročito one sa južne tribine, koji su pružaju podršku na svakoj našoj utakmici, i kada ide dobro i kada ide loše. Dakle, motiva ima, a da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat, videćemo – oprezan je Vladimir Radenković, trener Radničkog.

Šumadinci će i sutrašnju utakmicu odigrati oslabljeni. Odsustvovaće najbolji strelac Marko Mirić, koji se još nije oporavio od povrede. Ostali će biti Radenkoviću na raspolaganju.

– Činjenica da ćemo ugostiti šampiona države predstavlja ogroman motiv za svakog od nas. Crvena zvezda je vrhunska ekipa za naše uslove, ima odličnog trenera, igra napadački fudbal, ali sam uveren da ukoliko svako od nas igrača pruži sto odsto svojih mogućnosti, rezultat neće izostati – ističe Milan Milanović, koji dobro poznaje nekolicinu igrača Crvene zvezde, na primer Aleksandra Кataija i Milana Rodića sa kojima je igrao u mlađim selekcijama Srbije.

Ulaznice za predstojeću utakmicu prodavane su danas na dva punkjta u gradu a sutra će biti u prodaji samo na biletarnici stadiona “Čika Dača”, od 10 sati. Cena za istočnu tribinu je 400, a za zapadnu 500 dinara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading