NJEGOVO IME JE GARANT DOBRIH REZULTATA Crvena zvezda čestitala Džajiću na izboru za predsednika FSS
Foto: Promo/FK Crvena zvezda

Dragan Džajić izabran je za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije! Legenda Crvene zvezde i našeg fudbala dobila je na Izbornoj skupštini 78 glasova delegata i u naredne četiri godine će voditi Savez.

Džajić je bio jedini kandidat za predsednika FSS, pošto je dan pre izbora kandidaturu povukao Nemanja Vidić.

S obzirom na to, glasanje na Skupštini je bilo javno. Džajić je dobio glasove od svih 78 prisutnih delegata i zvanično nasledio Slavišu Kokezu, koji je tu funkciju napustio pre dve godine.

Nedugo nakon skupštine oglasila se i Crvena zvezda koja je uputila čestitku novom predsedniku.

- FK Crvena zvezda čestita Draganu Džajiću izbor na poziciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Sigurni smo da će Džajić iskustvom, integritetom, autoritetom i odnosom prema radu, doprineti napretku srpskog fudbala, jer se radi o čoveku koji je mnogo puta dokazao, kao rukovodilac, da zna kako se postižu rezultati. Ime Dragana Džajića je garant dobrih rezultata reprezentacije Srbije. Želimo mu uspešan mandat i sigurni smo da će uz njega svi fudbalski centri u Srbiji napredovati, te da ćemo moći da budemo ponosni na sve ono što se dešava u Fudbalskom savezu Srbije - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading