EMOCIJE? NJIH MORAM STAVITI PO STRANI Saša Obradović za "Alo!" pred duel sa bivšim klubom: Kog "saborca" bi voleo da vidi i šta očekuje od fudbalera
M.Milenović

Čuveni košarkaš za "Alo!" prokomentarisao je pre svega duel fudbalera dva tima, koji je na programu u četvrtak (18.45).

Istina, uhvatili smo ga nespremnog...

- Moram da priznam, stvarno sam manje informisan i zadnji put sam Monako gledao protiv Nice. Nemam koncentraciju da pratim. Pritisak mojih utakmica i obaveza mi to ne dopušta. Ne mogu da se opustim u tom pogledu. Čak ne verujem ni da ću da gledam utakmicu sutra, niti bih komentarisao fudbal - iskren je Obradović.

EMOCIJE? NJIH MORAM STAVITI PO STRANI Saša Obradović za

M. Milenović

 

Još uvek se nije sastao ni sa kim iz Zvezde, jer ne voli da meša posao i zadovoljstvo, ali će potražiti svog saborca Nebojšu Ilića.

ZVEZDAŠE ZANIMA GDE SU DVA IGRAČA? Jovanović progovorio o svemu, čini se da je jedan kofer spakovan

- Nisam se video ni sa kim. Oni sada imaju trening, valjda. Ostaje sutra malo vremena, ali teško da ću se sa bilo kim videti. Ovaj moj saborac Neša Ilić, njega ću potražiti. Nikada nisam voleo druženja pred utakmicu. To mi je uvek smetalo, kao i drugim trenerima. Mnogi zvezdaši dolaze ovde... Zato i pokušavam da pravim fokus samo na utakmicu. Emocije su uvek prisutne, kako i ne bile kada je u pitanju duel sa klubom u kom je odrastao.

EMOCIJE? NJIH MORAM STAVITI PO STRANI Saša Obradović za

M.Milenović

 

- U ovom svetu moraš da probaš da staviš emocije na stranu i fokusiraš se na ono što ti život daje. Meni život daje svaka utakmica, svaka pobeda... Kako god bilo, svi ovde očekuju pobedu i moramo iskoristiti ulogu favorita. Važno je da odbranimo domaći teren, samo sam na to fokusiram. Želimo da pobedimo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading