FINALE ABA LIGE Zvezda i dalje oslabljena, evo šta kaže trener na to
KK Crvena zvezda

Košarkaši  Crvene zvezde posle uvodne pobede u finalnoj seriji  ABA lige nad Budućnošću (82:78) okreću se drugoj utakmici.

Duel je na programu u utorak na istom mestu, hali „Aleksandar Nikolić“ od 20.30 časova.

Obe ekipe imaju samo 48 časova da se osveže i pripreme za drugi meč finala.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić napominje:

- Svesni smo da nas očekuje još teža utamica nego ona koju smo odigrali u nedelju. Očekujem još bolju Budućnost, pokazali su veliki kvalitet i imamo ogroman respekt prema njima. Akcenat je na analizi i pripremi za naredni meč u kome moramo biti energetski na visokom nivou. Takođe, koncentracija u igri mora da bude adekvatna značaju meča. U prošloj utakmici je bilo dobrih momenata i dobrih elemenata, ali i onih kojima nisam zadovoljan u kojima moramo biti bolji da bi došli do pobede.

Dodao je da je situacija sa povređenim igračima Korijem Voldenom i Markom Jagodićem-Kurdižom, bez koji je Crvena zvezda igrala prvu utakmicu, i dalje neizvesna:

- Situacija sa igračima koji nisu mogli da nastupe je takva da nismo u prilici da donosimo odluke, osim na sam dan utakmice.

Kapiten Branko Lazić napominje:

- Prvu utakmicu smo već arhivirali i iste večeri se okrenuli daljim izazovima. Naredna je već sutra, malo je vremena za pripremu i odmor, ali svi znamo šta je ulog i cilj za obe ekipe. Znamo da nas u utorak očekuje još teži posao jer je Budućnost samo potvrdila ono što znamo, a to je da se radi o odličnoj ekipi. Nema mnogo reči, znamo šta nas čeka, znamo šta želimo, a zna se i put do tog cilja, ogromna energija, borba za svaku loptu, koncentracija na najvišem nivou i čvrstina su nešto što moramo da imamo u svakoj utakmici ove finalne serije.

Nakon druge utakmice u Beogradu serija se seli u Podgoricu, gde će utakmica broj tri biti odigrana u subotu u dvorani „Morača“.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading