baka
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Lindzi, koja ima 15 godina, izgleda drugačije od svoje braće i sestara – ona ima plavu kovrdžavu kosu, dok ostali imaju tamnu kosu.

Iako Lindzi izgleda drugačije, baka je voli i učinila bi sve za nju. 

Jedna baka je izazvala debatu nakon što je odlučila da kupi DNK test za svoju unuku Lindzi jer je sumnjala da "nešto nije u redu" s njenim poreklom.

Lindzi, koja ima 15 godina, izgleda drugačije od svoje braće i sestara – ona ima plavu kovrdžavu kosu, dok ostali imaju tamnu kosu.

Iako je Lindzi izgledala drugačije, baka ju je volela i bila spremna da učini sve za nju. Kada je Lindzi izrazila želju za DNK testom, baka je odmah pristala i kupila ga u tajnosti.

dnk test

Foto: Shutterstock

 

Na Reditu, baka je napisala:

"Bila sam zbunjena kako je imala plavu kovrdžavu kosu dok ostatak porodice ima tamnu kosu. Mislila sam da je genetika čudna, ali sam je volela. Problem se pojavio kada mi je Lindzi rekla da su joj roditelji zabranili da dobije test porekla. Rekla sam svom sinu i snaji da postoji nešto što moraju da objasne oko njenog rođenja.''

"Oni su to poricali i rekli mi da ostavim to na miru. Lindzi je sada u srednjoj školi i otišla je kod svog profesora biologije. Učiteljica je rekla da je čudno što ona ima određene osobine i savetovala da kupim DNK test jer mora da zna istinu."

Kada su rezultati stigli, Lindzi je bila šokirana kada je otkrila ko su joj "pravi" roditelji. Baka je dodala: "Ukratko, Lindzi nije dete svoje majke. Moj sin je imao dete sa drugom ženom, a njena biološka majka ju je dala na usvajanje.

"Ovo je izazvalo buru u porodici. Lindzi je tužna jer su je lagali, a ja se osećam krivom što sam joj uradila DNK test. Sada sin i snaja ne žele da razgovaraju sa mnom, što dodatno ljuti Lindzi."

Jedan korisnik je komentarisao: "Vaš sin i njegova žena su pogrešili što su je lagali do 15. godine o nečemu tako važnom i pokušavali da nastave da je lažu čak i nakon što je počela da sumnja.''

,,Postoje medicinski razlozi zbog kojih osoba treba da zna svoju genetiku. Da joj niste pomogli, saznala bi na neki drugi način. Barem sada zna da ima prijatelja i saveznika koji će biti iskreni prema njoj u ovom teškom vremenu."

(stil.kurir.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading