Aparat sa igračkama
Foto: Alo/Facebook printscreen

Trogodišnji Etan u subotu uveče ušao je u aparat za igračke u šoping centru u Kapalabi, u Australiji. Iako prelep doživljaj za njega, zbog opasnosti cele situacije brzo je morala da reaguje policija.

Etanov otac, Timoti Hoper, objasnio je da su ga nakon ulaska u aparat, kako on i njegova supruga, tako i druge odrasle osobe nagovarali da pokuša da otvori poklopac i izađe, međutim mališanu je bilo toliko zabavno da mu to nije padalo na pamet.

Zbog toga je odmah kontaktirao firmu koja je vlasnik aparata, a oni su ga upitali da li mu je u aparatu ostao zaglavljen novac. Kada je pojasnio da je reč o detetu, u pomoć je pozvana policija.

Policajci su dečaka nagovorili da ode u ćošak aparata, a onda su oni razbili staklo kako bi ga izvukli na sigurno.

"Dečak je sve vreme bio raspoložen"

Vlasnik šoping centra "Kapalaba Park" rekao je da je to prvi takav incident u 21. centru, koliko ih ima u svom vlasništvu. Takođe i policajcu Stjuartu Poveru to je bila prva takva akcija spašavanja u 11-godišnjoj karijeri

"Da se dečak izbezumio, bilo bi teže. Međutim, on je bio dobro raspoložen pa je srećno pokrio oči i čekao da razbijemo staklo. Deca će uvek biti deca", izjavio je Pover.

Otac tvrdi da se nezgoda dogodila u sekundi nepažnje. Takođe, Etan je sve uveravao da to neće ponoviti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading