NOSIO JE JEDAN DŽEMPER, JEDNU JAKNU, JEDNE CIPELE! Sestra Marka Živića u potresnoj ispovesti o glumčevoj ličnosti koja je osvajala gotovo sve!
Foto: Youtube/Printscreen

Sestra nedavno preminulog glumca Marka Živića, lektorka Nevena Živić smogla je snagu i progovorila o gubitku brata i bolu sa kojim se svakodnevno suočava nakon njegove smrti.

O Markovoj izuzetnoj ličnosti, harizmi i dobroti, Nevena je rekla:

Nosio je jedan džemper, jednu jaknu, jedne cipele. Govorio je: "Ne trebaju mi dva kreveta jer mogu spavati samo u jednom.” Mnoge stvari ni ja nisam znala. Posle sahrane prišla je da mi se zahvali porodica koju je godinama finansijski pomagao. Finansirao je školovanje scenskog radnika u BDP-u kome je pretio otkaz ukoliko ne završi još dva razreda škole. "Kad ti je roditeljski sastanak?” ili “Nemoj da me brukaš u školi”, šalio se s tim prijateljem. Pomagao je Dom za nebrinutu decu u Kruševcu. Sve novčane nagrade koje je dobijao prosleđivao je na njihov račun. Pomagao je i ženski manastir Sveta Petka kod Paraćina koji se stara o devojčicama sa specijalnim potrebama. Uvek je okupljao ljude oko sebe. Retko ko je uspevao da pored njega namiri kafanski račun. Divila sam se njegovoj energiji. Jedne noći smo kasno došli u Kruševac da obiđemo mamu koja je bila u bolnici. Kad smo završili posetu, onako umorni i izmrcvareni, stali smo pored kioska da pojedemo po pljeskavicu. Tek što smo počeli da jedemo, prišla mu je žena s dvoje male dece i pitala ga da li mogu da se slikaju s njim. "Naravno", odgovorio je. Dodao mi je svoju pljeskavicu i stao da se fotografiše - ispričala je Markova sestra u emotivnoj ispovesti.

NOSIO JE JEDAN DŽEMPER, JEDNU JAKNU, JEDNE CIPELE! Sestra Marka Živića u potresnoj ispovesti o glumčevoj ličnosti koja je osvajala gotovo sve!

Alo

 

IMALA JE DEČKA KADA SU SE UPOZNALI, A DANAS VAŽE ZA NAJLEPŠI PAR! Ljubavna priča Dragana Jovanovića i Branke Pujić će vas ganuti

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading