IMALA JE DEČKA KADA SU SE UPOZNALI, A DANAS VAŽE ZA NAJLEPŠI PAR! Ljubavna priča Dragana Jovanovića i Branke Pujić će vas ganuti!
Foto: Printscreen/instagram

Svadba Dragana Jovanovića i Branke Pujić desila se pre skoro tri decenije, a malo ko zna da se glumački par venčao pod pritiskom.

Neobična ljubavna priča spojila je glumicu Branku Pujić i njenog kolegu i životnog saputnika Dragana Jovanovića. Prvi susret bio je fatalan, a Gagi je već tada znao da će baš ona biti njegova žena za ceo život.

- Istina, prvi put kad sam je spazio, znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je - ispričao je glumac jednom prilikom.

- Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. Sveto mesto nam je bio prvi zajednički projekat i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek - zaključila je Branka pre nekoliko godina i otkrila da bez obzira na ljubav, njih dvoje o braku nisu razmišljali.

RADOJIČIĆ PROGOVORIO O FINANSIJSKIM PROBLEMIMA: Imam dete, ne mogu da živim samo od glume, moram da se bavim još nekim stvarima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovo

29.01.2022 22:28

On je super a ona nije ruzna nego mlaka,gnjila neka,dosadna pa je utekao od nje.Nikako ne idu zajedno