DA LI GA PREPOZNAJETE?! Njegovo lice često viđamo na malim ekranima, evo ko je dečak sa fotke!
Foto: Printscreen/instagram

Lik glumaca i glumica, kao uostalom svih javnih ličnosti, najbolje pamtimo po momentu kad su se proslavili, bez obzira što su možda, još kao deca, bili TV lica.

Isto tako, glumca sa fotografije pamtimo kao zavodnika i šmekera, a da li biste ga prepoznali na fotki iz detinjstva? Verovatno ne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Glumac je sa svojim Instagram pratiocima podelio fotku s mora, na kojoj je plav, mršav, sa čupavom kosicom, a u opisu fotografije je napisao "Žuti". S obzirom na bolju kose, to mu je verovatno bio nadimak, a da li vam liči na onog Vuka kojeg često viđamo na malim ekranima i u pozorištu, procenite sami.

Vuk je jedan od trenutno najboljih glumaca na našoj sceni, a tome svedoče brojna angažovanja u domaćim serijama i filmovima.

Pored toga, angažovan je i u pozorištu. Deluje da mu, ipak najviše "leže" uloge u domaćim kriminalističkim serijama, kojima je i kupio publiku. Jednu od svojih najboljih uloga je odigrao u filmu “Mala noćna muzika”. Proslavila ga je serija “Ubice mog oca”, a imali smo prilike da ga gledamo i u seriji “Močvara”.

DA LI GA PREPOZNAJETE?! Njegovo lice često viđamo na malim ekranima, evo ko je dečak sa fotke!

alo.rs/ilustracija

 

Glumac uvek ističe da je odrastao uz bardove našeg glumišta. Objasnio je da je često sedeo u krilu roditelja dok su u bifeima pozorišta družili sa najvećim domaćim glumcima.

Vuk Kostić retko priča u javnosti o svom privatnom životu. Ipak, kada se u intervjuima osvrne na svoju porodicu, o njoj priča sa posebnim emocijama, a naročito je emotivan kada govori o svom pokojnom ocu Mihajlu Kostiću Pljaki. Uvek je pričao koliko je smrt oca uticala na celokupni njegov život i koliko mu se sve izmenilo u periodu o mesec dana. Glumac je oca izgubio kada je imao samo 21. godinu.

MARINKOV VANBRAČNI SIN NIJE DOŠAO NA SAHRANU! Dario je ostao u Kanadi, a evo kako se oprostio od oca!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading