RADILA JE KAO PROFESORKA U ŠKOLI Irina Vukotić otkrila pikanterije iz privatnog života, pa odala njenu i Žikinu tajnu!
Printscreen

Voditeljka "Novog jutra" pred kamerama "Premijere" podelila je ushićenje zbog nove televizijske sezone.

- Najveća sreća i uspeh jeste trajati. Ja ove godine proslavljam dvadeset godina na televiziji. Ali, taj septembar i nova sezona, šta god radio, da li nešto novo ili staro, ali u novom ruhu... Ove sezone, em što smo promenili studio, malo smo promenili dinamiku i način na koji funkcionišemo u studiju, tu su uvek aktuelne teme i gosti - ispričala je Irina, koja je nedavno ugostila zlatne odbojkašice.

RADILA JE KAO PROFESORKA U ŠKOLI Irina Vukotić otkrila pikanterije iz privatnog života, pa odala njenu i Žikinu tajnu!

Printscreen

 

- Odbojkom sam se i bavila u osnovnoj školi, obožavam da pratim odbojku. Maji Ognjenović skidam kapu, zaista. Toliko trajati, sa takvim entuzijazmom, energijom, ljubavlju pristupati... Videla sam onu situaciju sa Katarinom Lazović, kada je onako drugarski, zaštitnički zagrli. Oduševile su me i sve čestitke na toj srčanosti i borbi koju imaju.

Irina i Žika Nikolić proveren su voditeljski tandem, a tokom godina su se još bolje upoznali i ostvarili sjajnu saradnju.

Žika je jedan vrlo energičan, drag čovek koji je uvek spreman na dogovor, za novine, ja to volim. Ne bude to da se klikne na prvu, sigurno da smo sada i bolji tandem, bolje se razumemo nego što je to bilo na početku - kaže Irina i dodaje:

- Imamo taj svoj mali ritual u pola 8, Žika ode po doručak i kaže:"Hoćemo sad ono zdravo?", i tih pola sata koje imamo za doručak - svi se opustimo, smejemo... 

Irina se dve decenije bavi televizijskim poslom, a malo ko je znao kojim se još poslom bavila.

- U školi sam predavala srpski, skoro su mi rekli - zašto to ne potenciraš, jer ne znamo nijednog voditelja koji je paralelno sa televizijom predavao srpski u školi. Ja to jesam radila 2004. i 2005. godine. To je divno isukustvo, ali to nisam zbog sebe, nego zbog mame - mami sam ispunila želju i predavala u školi.

BONUS VIDEO:

ONA ZNA SVE FAZE KAĆINE I GOBELJINE LJUBAVI Snežana Borjan se oglasila emotivnom porukom! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading