PROMENA Žene Miljkovića i Belivuka se ipak brane sa slobode
Alo

 

Tužilac je doneo rešenje kojim je ukinuto zadržavanje za sve četiri žene i one će se dalje u toku postupka braniti sa slobode.

Istovremeno, tužilac je doneo naredbu o sprovođenju istrage u odnosu na sva lica.

Podsetimo, B. B, supruga Veljka Belivuka, njena majka S. Đ. i supruga Marka Miljkovića, kao i vanbračna supruga Filipa Ivanovića uhapšene su u svojim kućama u Beogradu.

Tokom pretresa kuće Marka Miljkovića policija je pronašla i blindirani automobil i on je sada zaplenjen. Automobil će, prema nezvaničnim informacijama, biti odvezen na veštačenje.

Pronađeni su dokazi da je sporna imovina čija vrednost u ovom trenutku iznosi više miliona evra!

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je da im se odredi policijsko zadržavanje do 48 sati.

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa SBPOK, uhapšene su supruga i tašta Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, žena Marka Miljkovića i vanbračna supruga Filipa Ivanovskog zbog pranja novca za njihovu kriminalnu grupu.

Slobode su lišene B. B, T. M, S. Đ. i M. M. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom trajanju, rečeno je u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Sumnja se da su one na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca koji, kako se se sumnja, potiče iz delatnosti organizovane kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mile Jagodinac

10.12.2021 10:00

Kupile su stanove na različita imena( imena saradnika).