MILJKOVIĆ BIO IZVRŠILAC UBISTVA, VELJIN DNK NAĐEN NA 3 MESTA koga su prepoznali kao trećeg čoveka
Alo!/Shutterstock-graveworm/ Estock/Miloš Rafailović

Načelnik specijalne službe Uprave kriminalističke policije Tomislav Radovanović je gostujući u emisiji "Hit tvit" govorio o "ubistvu na šinama", u kojem je 2017. usmrćen karatista Vlastimir Milošević u Ulici 27. marta u centru Beograda.

- Predmet ubistva Vlastimira Miloševića trenutno je u nadležnosti Tužilaštva za organizovani kriminal. Delo je kvalifikovano kao teško ubistvo. Taj događaj iz 2017. godine se sada rasvetljava. Faktički, postavlja se pitanje šta se radilo svih ovih godina - rekao je on.

Radovanović je dodao da su policijski službenici Trećeg odeljenja beogradske policije, koji rade na ubistvima i rasvetljavanju krivičnih dela, gotovo prikupili sve relevantne dokaze u tom vremenu.

- U policijskim krugovima postojala su operativna saznanja ko je mogući izvršilac tog dela. Međutim, sticajem okolnosti o kojima ste verovatno informisani ovih dana u medijima, tragovi su prosto nestali. Tako da je nakon hapšenja Belivuka on ubrzo i bio pušten zbog nestanka DNK tragova - dodao je Radovanović.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading