NESTALA VELJINA TRUDNA ŽENA Belivukova supruga pobegla iz Srbije glavom bez obzira!
Alo!/Marko Metlaš

Veljko Belivuk i njegova grupa od hapšenja u februaru ne samo da strepe od suđenja već, kako saznajemo, ozbiljno strahuju i za članove svojih porodica.

Naime, tom strahu u prilog ide i sve do sada viđeno za vreme rata “škaljaraca” i Veljinih “kavčana”, tokom koga odmazda članova porodica nije ništa neuobičajeno.

Upravo to je razlog što su svi visokopozicionirani članovi ove krvničke organizacije iselili svoje porodice na druge lokacije.

BOSKETOVA RUSKINJA U PANICI

Iz zemlje je nestala i Bojana, Belivukova supruga, za koju se priča i da je trudna.

– Navodno se preselila u Grčku i ne misli da se vraća. Ona je živela u stanu od 82 kvadrata u luksuznom kompleksu na Zvezdari – kažu dobro upoznati izvori. U istom kompleksu stan ima Vlado Draganić (47), zvani Boske, vlasnik „kuće smrti” u Ritopeku, ali se nekretnina vodi na ime njegove druge supruge, koja je inače Ruskinja.

– Kuću od 300 kvadrata u naselju Livadice 3 sagradio je 2003. godine, ali ju je prodao Belivuku za 136.000 evra. Međutim, nije uspeo da je prepiše na njega. Od tih para je kupio stan u zgradi u kojoj je i Belivuk. Draganićeva supruga nedavno je viđena u gradu sva uplašena, sa dve male ćerkice. Ona govori srpski, a njeni poznanici kažu da nije znala kakva zla on čini. Ona i deca su bili u stanu kada je SPBOK uleteo da ga uhapsi – kaže dobro upućen izvor Objektiva.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading