"10 MESECI TE ČEKAM GOLUBICE MILA..." Potresne reči oca ubijene Ivane kidaju dušu, a evo šta se dešava sa osumnjičenim
Foto: Alo/FACEBOOK/PRINTSCREEN

Potresne reči Slobodana Krivokapića, oca Ivane Krivokapić (26), studentkinje koja je ubijena pre tačno deset meseci u stanu na Zvezdari, a za čije ubistvo je osumnjičen Jetmir Gočaj (24) iz Crne Gore, kidaju dušu.

- Kažu, u oblacima žive neostvareni snovi. Greše, tu su naši voljeni. U svakoj suzi koja padne i u svakom danu koji svane, ime ti spomenem. 10 meseci te čekam golubice mila- napisao je neutešni otac na društvenim mrežama.

Podsetimo, telo Ivane Krivokapić su pronašla braća 24. decembra, kada su došli na njena vrata jer se nije javljala na telefon. Tada je bilo reči o sumnjivoj smrti, a nakon nedelju dana obdukcija je pokazala da je devojka ubijena.

Ubica bio u vezi sa Ivanom

Osumnjičeni za ubistvo Ivane je Jetmir Gočaj, crnogorski državljanin iz sela Vusanje kod Gusinja.

Sumnja se da je Jetmir Gočaj 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova lišio života Ivanu Krivokapić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako se sumnja, Gočaj ju je ugušio, a veruje se da je motiv ljubomora.

Tužilaštvo je preciziralo i da je Jetmir 12 dana pre ubistva boravio u Ivaninom stanu, a kobnog dana došlo je do svađe između njih dvoje, tokom koje joj je rukama stezao nos i usta dok nije izdahnula. Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

 

Istog dana je napustio državu.

Raspisana poternica, a Jetmir nestao bez traga

Međunarodna poternica za Jetmirom je raspisana nakon tri dana od saopštenja da je osumnjičeni upravo on. Ipak, kako je Jetmir već prvog dana napustio državu, a imao je više od 20 dana da osmisli plan bekstva, on do danas uspešno izmiče nadležnim organima.

Kako su pisali crnogorski mediji, policijski službenici nisu zatekli Jetmira na njegovoj adresi u Crnoj Gori.

Gočaj je planinarski vodič iz sela Vusanje kod Gusinja, a Ivanu je upoznao upravo na jednoj od planinarskih tura. Kako je on rodom iz Albanije, a dobro poznaje i planine, postojalo je više teorija gde bi mogao da se krije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading