NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP Početak nečeg dobrog za Blizance, Vodolija treba da se suzdrži od pozajmica, Devica rešava finansijske probleme
Foto: Freepik

Astrolozi ističu da svaka odluka koju budete doneli između 19. i 25. septembra može da dovede do dobrog rezultata. Sreća voli odlučne i hrabre ljude, stoga se ne plašite da pokažete odvažnost!

Evo kakve prilike očekuju horoskopske znakove u sferi novca:

Ovan

Nedelja je povoljna za sprovođenje svih finansijskih i poslovnih planova. Retrogradni Merkur će se mešati u sve, ali uspećete da se izborite sa svim poteškoćama. Glavna stvar je da se ne forsirate. Planete će vam doneti dobre šanse, a iskoristićete ih samo ako se oslobodite anksioznosti I hrabro krenete putem kojim vas srce vodi. Uspeh je dostižan!

Bik

Astrolozi vam savetuju da verujete svojoj intuiciji, naročito ako treba da doneste odluku, ali ne dozvolite da emocije preuzmu kontrolu. Početak nedelje biće veoma važan, stoga budite marljivi. Sreće sa novcem imaće samo oni Bikovi sa jasnom vizijom, a ne oni koji sede i čekaju. Nedelja je dobra za investiranje.

Blizanci

Težak rad koji vas očekuje ove nedelje biće početak nečeg dobrog. Uložite novac i vreme u posao ili sopstveni razvoj, to će vam se dugoročno isplatiti. Prati vas sreća, pa ćete tokom ove nedelje moći da pronađete izlaz iz svake situacije. Ako vam prijatelji ili rođaci zatraže finansijsku pomoć, pomozite ukoliko ste u mogućnosti.

Rak

Tokom ove nedelje s velikom verovatnoćom moći ćete da pronađete rešenje za komplikovanu finansijsku ili poslovnu situaciju. Možete da računate na dobre šanse, zahvaljujući položaju planeta, a naročito krajem nedelje, kada su najbolji uslovi za poslovanje i ulaganje.

Lav

Blagotvorni uticaj zvezda pomoći će vam da ojačate svoju volju i veru u sebe. Podstaći će vas da donesete ispravne finansijske odluke i da privučete više sreće, naročito kada je u pitanju novac. Vikend je dobar trenutak za ulaganja. Tokom ove nedelje možete da računate na dobre prilike, između ostalih da se rešite finansijskih problema, piše Sense.

Shuterstoock

 

Devica

Pred vama su sjajne šanse, pa je važno da sve napore usmerite kako biste predupredili finansijske poteškoće. Astrolozi ističu da vas očekuje nekoliko srećnih dana, a najpovoljniji su petak i subota. Pametno ih iskoristite da rešite dugogodišnje novčane probleme.

Vaga

Tokom ove nedelje koristite moć zakona privlačnosti jer će vam pomoći da postanete uspešniji u finansijskom sektoru. Najbitnije je da verujete u sebe i dobar ishod. Ove nedelje možete da postignete impresivan uspeh na poslu jer astrološka situacija podstiče inicijativu, odlučnost i ambiciju. Najviše sreće imaće oni koji se bave trgovinom, proizvodnjom, ali i kreativnim zanimanjima.

Škorpija

Rizik samo donekle može da dovede do uspeha, ali ova nedelja nije najbolje vreme za nesigurne poslove jer bi gubici mogli da budu veliki. Pokušajte da svoje misli dovedete u red, rešite se zastarelih uverenja i negativnih stavova. Ono što je bilo, ostavite iza sebe i iskoristite nove prilike koje vam planete donose. Astrolozi donose dobre vesti- mnoge Škorpije mogle bi da uvećaju svoje prihode.

Strelac

Ponedeljak će biti dan koji će vam otvoriti oči za mnogo toga što niste znali. Biće potrebno da uložite dosta vremena i truda kako biste ojačali svoju finansijsku poziciju. Generalno, čeka vas nedelja puna mogućnosti. Iskoristite je za ulaganje, naročito u nekretnine ili pak u automobil. Uz pomoć kreativnosti uspećete da ostvarite sve svoje planove.

Jarac

Zvezde vam donose mnogo vitalne energije i snage ove nedelje kako bi vam posao doneo veće prihode. Sve što radite sada, još više će se ispaltiti u budućnosti. Tokom ove nedelje mnogi predstavnici znaka će postati još iskusniji, pa će lako savladati prepreke i nedaće.

Vodolija

Pokušajte da se manje opterećujete poslom. Ako nekontrolisano trošite energiju i snagu, rizikujete hronični umor. U petak će produktivnost biti na maksimalnom nivou, iskoristite je pametno. Ipak, ne bi bilo dobro rizikovati jer je i dalje na snazi retrogradni Merkur. Astrolozi vam preporučuju da se suzdržite od zajmova i pozajmica.

Ribe

Nedelja će biti pogodna za rešavanje složenih monetarnih i pravnih pitanja. Verujte u sebe i svoj uspeh, samo tako ćete privući bogatstvo i prosperitet . Pozitivan uticaj planeta najdirektnije utiče na sferu novca, tako da je sjajan trenutak za traženje novih izvora prihoda. Budite mudri, ne rasipajte novac, ali budite spremni da pokažete preduzimljivost. 

Komentari (0)

Loading