HOROSKOP ZA 20. APRIL Ovan će imati fantastičan dan na poslu, pred Bikom je novo ljubavno poznanstvo, a Strelac mora hitno kod stomatologa!
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Danas vas ništa ne može zaustaviti i vaš radni dan će biti veoma uspešan. Odličan je dan za investicije, čak i one malo rizične.

Ljubav: Možete da imati priliku za flert na svakom koraku. U kombinaciji sa vašim pojačanim potrebama za ljubavlju i nežnosti, kao i lični magnetizam, to će biti dobitna kombinacija za emocionalno ispunjen dan.

Zdravlje: Nesanica, kao posledica nervoze.

BIK

Posao: Vaš odličan instinkt za prave poslovne poteze i profitabilne transakcije, doneće vam značajan uspeh na finansijskom planu. Naravno, vi uvek razmišljate unapred.

Ljubav: Pred vama je posebno harmoničan dan na privatnom planu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom koju mogu upoznati na putovanju ili preko posla.

Zdravlje: Nervoza. Opustite se kroz druženje.

BLIZANCI

Posao: Izuzetno uspešan poslovni dan je pred vama. Očekujte značajno unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Danas možete doneti važne odluke što se tiče vaše veze. Očekuje vas planiranje za zajedničku budućnost i neko kraće putovanje s partnerom.

Zdravlje: Dobro se osećate! Ipak, povećajte unos vitamina i minerala, konsultujte pre svega, ipak, svog lekara! Uradite analize!

RAK

Posao: Ovaj dan može već na samom početku da se pokaže kao veoma pozitivan, jer vas očekuju povoljne vesti i unosni poslovni predlozi. Saradnici su pouzdani, a pred vama je i proširenje poslovne saradnje.

Ljubav: Leptirići u stomaku koje odavno niste osetili mogu opet da zaigraju na vašoj ljubavnoj sceni. Moguća je ljubav na prvi pogled i veoma romantičan susret.

Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV

Posao: Preuzeli ste na sebe previše obaveza, tako da možete pod pritiskom i raditi u vanrednim uslovima. Pripremite se za nepredviđene prepreke i za improvizaciju poslovnih rešenja.

Ljubav: Slobodni Lavovi danas mogu da očekuju jedan vrlo lep i uzbudljiv izlazak sa osobom koja im se već duže vreme dopada.

Zdravlje: Pojačana nervoza. Možda baš sami sebi nabijate tenziju, naravno, nesvesno!

DEVICA

Posao: Zadržite pribranost prilikom današnjih radnih aktivnosti, jer će se u tome sadržati ključ uspeha. Sledite svoj unapred zacrtani plan i ne dozvolite sebi da se zadržavate na detaljima.

Ljubav: Danas se u okviru vaše veze s partnerom neće sve odvijati prema vašem planu. Prihvatite mirno kritiku ili prigovor partnera.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, može doći do pada imuniteta.

VAGA

Posao: Ovo je period kada će vam sve mnogo lakše polaziti za rukom. Uprkos povećanom obimu posla, vi ćete uspeti da izađete na kraj sa svim obavezama.

Ljubav: Harmonija i dalje zbližavanje s partnerom mogu obeležiti ovaj dan. Sada je trenuak da budete ovoreniji, bez ustezanja i straha od mogućeg povređivanja.

Zdravlje: Nesanica, sve je posledica prekomernog rada.

ŠKORPIJA

Posao: Savetujevam se oprez na finansijskom planu. Možete pretrpeti neke gubitke. Mogućnost manipulacije na poslu je velika. Obratite pažnju na bliske saradnike.

Ljubav: Danas možete da se nađete u iskušenju da se upustite u tajnu vezu. Neodoljiva privlačnost koju ste osetili prema jednoj osobi može vas potpuno opčiniti i obuzeti.

Zdravlje: Rehabilitujte se odlaskom u spa centar.

STRELAC

Posao: Dragi Strelčevi, danas budite oprezni što se finansija tiče. Ne upuštajte se u rizične investicije. Savetuje vam se da prvo sve dobro proverite, pa tek onda investirajte.

Ljubav: Vaša popularnost u društvu je velika, pa ne bi trebalo da se iznenadite kada počnu da vam stižu pozivi na zabave i proslave.

Zdravlje: Problemi sa zubima. Posetite obavezno stomatologa, radi kontrole.

JARAC

Posao: Ukoliko planirate neke finansijske transakcije, budite oprezni, jer vam danas planete nisu naklonjene što se tiče investicija.

Ljubav: Veoma je važno da danas budete otvoreni za nova poznanstva. Postoji velika mogućnost da započnete novu ljubavnu vezu. Zadovoljstvo će biti obostrano.

Zdravlje: Pad imuniteta, kao posledica velikog naprezanja i napora. Vreme je da promenite ishranu.

VODOLIJA

Posao: Vaša karijera napreduje, ali vi ste usredsređeni na neke samo vama poznate dugoročne ciljeve. Moguća je dilema, jer vam se mogu pojaviti neke nove poslovne ponude.

Ljubav: Vaša veza sa partnerom prelazi na viši nivo kvaliteta. Očekuju vas lepi trenuci s partnerom i razgovor o zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Pazite na telesnu težinu! Vreme je da promenite način ishrane.

RIBE

Posao: Danas je bolje da ne donosite važne odluke, jer trenutno ne možete da sagledate celu sliku. Neke prepreke i razvoj nepredvidive situacije mogu vam stvoriti veći problem.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da upoznaju srodnu dušu na putovanju ili preko prijatelja. Ribe koje su u vezi mogu imati ljubomorne scene sa partnerom.

Zdravlje: Razdražljivi ste! Zapitajte se da li to smeta i vašoj okolini!

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

20.04.2022 06:52

Samo da mi ne dođe koja bivsa ljubav 🤣🤣🤣🤣