glavobolja
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa najavio je da je bolje da se ova četiri znaka pripreme unapred, nevolje stižu!

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca u martu mogu da očekuje zdravstvene probleme, a koji će biti uzrokovani preteranim umporom i napornim radom. Astrolog savetuje Blizancima da nađu ravnotežu između posla i "zabave". Prijetalji će im pomoći da što bezbolnije prebrode ovaj loš period, mogu da očekuju da će im smanjiti obim posla.

Lav

U martu Lavovi bi trebalo da budu strpljivi. položaj zvezda upozorava da postoji mogućnost sukobe na polju ljubavi i porodice. Rasprave sa rođacima i lanovima porodice biće posebno neprijatne, a Lalvovi će zbog svega duboko patiti. Biće potrebno da ulože mnogo energije i strpljivosti da pronađu zajednički jezik sa bliskim ljudima. Neke ljubavne veze privešće se kraju.

Devica

Astrolog upozorava da će rođeni u ovom znaku Zodijaka u martu naći na meti zavidnih i zlobnih ljudi. Radiće im iza leđqa, a nije isključeno da njihova "zlodela" naruše besprekornu reputaciju Devica. Pripadnicima ovog znak se savetuje da u martu izbegavaju nepotrebnu komunikaciju sa nepoznatim ljudima. Nova poznanstva mogu veoma brzo da ih razočaraju.

Vodolija

Mart 2022. će biti pun izazova i iskušenja za Vodolije. Većina pripadnika ovog znaka Zodijaka će se suočiti sa velikim finansijskim teškoćama i besparicom. Zato im astrolog savetuje da u martu ne planiraju nikakve veće kupovine, niti renoviranja stambenog prostora. Trebalo bi da ograniče svoju potrošnju na minimum i da isključivo raspolažu novcem koji imaju u rukama, nikako da se zadužuju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading