HOROSKOP ZA VIKEND Ove znakovi će 12. i 13. februara biti miljenici sreće
Foto: Shutterstock

Prema astrolozima, subota personifikuje prošlost, koja se vraća u naše živote kako bismo mogli da ispravimo greške, a nedelja je usmerena ka budućnosti, stvarajući sve uslove da se pripremimo za nove početke.

Ko će imati sreće za vikend, da uspešno završi poslove, dobije sjajne ideje ili pak sretne osobu koju još uvek voli?

Lav

Lavovi će tokom vikenda biti miljenici sreće! Sve što rade, radiće s lakoćom, efikasno, brzo i temeljno, bilo da je u pitanju posao, svođenje ličnih računa, savladavanje neke nove veštine ili renoviranje svog životnog prostora. Imaće uspeha, a razgovor s prijateljima iznedriće neke sjajne ideje koje bi u budućnosti mogle da ostvare veliku zaradu. Astrolozi vam poručuju da se okružite umetnošću, putem pozorišta, autorskog filma, književnosti ili slikarastva. Tu, među delima genija, moći ćete da nađete odgovor na važno pitanje za kojim već dugo tragate.

Devica

Device, koje u poslednje vreme često osećaju da su na ivici, imaće sreće da se tokom vikenda potpuno regenerišu. Razlog vašeg posustajanja u toku nedelje posledica je prekomernog rada. Pozovite prijatelje na druženje, organizujte izlet ili ručak na nekom novom, neobičnom mestu van grada. Nakon što provedete vreme na ovaj način, ne samo da ćete dobiti maksimalno zadovoljstvo, već ćete napraviti zalihe pozitivne energije za naredni period. To vam može pomoći da se lakše nosite sa svim izazovima koji su pred vama.

Strelac

Spremite se na ponovni susret s osobom iz prošlosti sa kojom ste nekada bili veoma bliski. Sasvim je moguće da osećanja još nisu zamrla ni na jednoj strani, tako da možete pokušati sve iznova. Iako, naravno, ni vi ni on niste isti kao nekada, vredi pokušati, jer nije bez razloga sudbina namestila ovaj susret posle toliko godina. Velika je verovatnoća da će steći svi uslovi neophodni za srećan nastavak ljubavne priče.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading