NEDELJNI HOROSKOP Povoljna poslovna faza za Raka, Ovan će imati sitnih zdravstvenih tegoba, Vaga se udaljava od partnera
Foto:Printscreen/facebook

OVAN

Posao

Pred vama je nedelja koja vam neće doneti neke značajne promene na polju posla. Možete da očekujete generalno jedno stabilno, pretežno povoljno stanje na ovom planu. Ni vi sami sada najverovatnije nemate u planu bilo kakve veće poslovne poteze. Dobar je period da obavite uobičajene poslovne zadatke i da se posvetite boljoj organizaciji poslovne svakodnevnice, ali generalno gledano nemate pokazatelje za bilo kakve veće probleme na ovom polju. Trebali biste da idete u skladu sa svojim obavezama i da ne preterujete sada sa očekivanjima na ovom polju. Posvetite se svojim svakodnevnim poslovima. Sada nije vreme za neke nove poteze, niti bi ste trebali unositi novine u svoje poslovanje. Sačekajte povoljnije vreme, kada će vam aspekti biti više naklonjeni. Prepustite neke obaveze poverljivim ljudima.

Ljubav

Na emotivnom polju vas takođe čeka period koji može da bude na neki način usporen i bez većih dešavanja. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da budete okupirani poslom u većoj meri, a emocije padaju u drugi plan samim tim. Ako ste zauzeti, sa voljenom osobom ćete imati bolji odnos u drugom delu nedelje kada ćete provoditi i više vremena zajedno. U slučaju da ste slobodni, moguće je da ćete se malo dosađivati, jer vas ne očekuje previše prilika za nova poznanstva. Moguć je eventualno zanimljiv susret sa nekom osobom koja je povezana sa vašim poslom ili sa inostranstvom. U tom slučaju bi moglo da dođe do pokretanja jedne zanimljive komunikacije, a kasnije i nove veze. Prepustite se, otvoreno, bez zadrške, u tom slučaju, emocijama, možda će se iz tog odnosa izroditi nešto mnogo više no što očekujete.

Zdravlje

Manji problemi sa zdravljem vam jesu naglašeni tokom ove nedelje. Bićete skloni novim tegobama na ovom polju. Potrudite se da na vreme povedete više računa o sebi i da se potrudite da ojačate svoj imuni sistem. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa upalama, infekcijama, virusima, ali da ćete biti skloni i tegobama vezanim za probavni trakt, organe za varenje i stomak. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom oko svega što vas muči i potrudite se da menjate loše navike. Tokom ove nedelje je jako važno da pazite kako se hranite. Promenite režim ishrane, izbegavjate brzu hranu, jer je to glavni zrok vasših tegoba. Takođe, budite spremni i da uradite redovne nalaze krvne slike za svaki slučaj. Uopšte, redovna analiza vam je uvek potrebna. Ove nedelje ćete biti skloni komplikacijama kada je u pitanju zdravlje.

Savet

Upornost je vrlina, ali strpljivost, istrajnost donosi rezultat.

BIK

Posao

Na poslovnom polju vam se vidi period u kojem ćete imati priliku da se odmorite. Naredna faza vam neće biti preterano naporna i nećete imati previše obaveza. Povoljan je period za bavljenje nekim hobijem ili poslom koji radite iz ljubavi, neki svoj talenat biste sada mogli da pokažete i da budete prihvaćeni. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i da će generalno sudbina tokom ove nedelje biti na vašoj strani. Na poslovnom polju vam sada ne stoje bilo kakva opterećenja ili kočnice, pa možete da se opustite. Sada su veoma povoljni momenti za polako planiranje budućih zadataka, sa jasnim ciljevima. Vreme je za opuštanje, bez naglih misli i postupaka, sa pozitivnim mislima, odlukama. Povoljan je period i za rad sa decom ili mladima, naročito se to odnosi na dečije vrtiće, školice.

Ljubav

Na polju ljubavi vam dolazi jedna jako dobra nedelja tokom koje ćete biti spremni da preuzmete inicijativu i da se aktivirate oko osobe do koje vam je stalo. Nastupa jako povoljan period za početak nove veze. Ako postoji neka osoba koja vam se dopada, ovo je idealan period da joj to na bilo koji način stavite do znanja. Možete da očekujete da ćete imati jako lepa i romantična dešavanja u kojima ćete zaista uživati. Povoljan vam je period i za novo poznanstvo ako nemate simpatiju. Bićete generalno sada primećeni, vaša harizma dolazi do izražaja i možete da očekujete dosta novih ljubavnih ponuda, puno udvarača... Ako ste u vezi ili braku, posvećeni ste tome da odnos sa voljenom osobom dobro funkcioniše. Predani ste partneru, što i on sam primećuje i ume da uzvrati na jedan zaista topao način.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, tekuća nedelja vam je povoljno postavljena i sve ukazuje na to da ćete biti zadovoljni. Možete da očekujete da ćete biti energični, dobro raspoloženi i da nećete imati veće probleme. Horoskop vam je jako naklonjen. U sebi možete sada osećati veću dozu optimizma nego inače i primetićete spremnost za neke nove, dobre promene u vašem životu. Možete da se nadate pozitivnim preokretima i ako ste imali neke tegobe, sada ih rešavate mnogo lakše nego pre. Povoljan vam je ovaj period da budete fizički aktivni, da vežbate, trenirate, da se bavite sportom i da se posvetite tome da budete u što boljoj formi. Boravak u prirodi, druženje sa dragim ljudima, prijaju vam i to treba da forirae u većoj meri. Zračite pozitivizmom. Možete da očekujete generalno dobro stanje na ovom polju.

Savet

Nemojte čekati da neko drugi pokrene inicijativu kako bi ste došli do onoga što želite. Učinite to sami!

BLIZANCI

Posao

Pred vama je period u kojem ćete na poslovnom polju imati često probleme. Moguće je da će vam biti teško i da se skoncetrišete na posao i da će vam trebati vremena da donesete neke konkretne odluke na ovom polju. Ako se bavite privatnim poslom, neki problemi će početi da vas opterećuju i imaćete utisak da ne možete sve da rešite sami. Moguće je da nećete imati pravi uvid u stanje stvari ili ćete na neki način biti u magli. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje poslovne gubitke ako ne budete bili dovoljno pažljivi i obazrivi. Očekuje vas period u kojem će vam biti potrebno dosta podrške na ovom polju. Stoga konsultujte najbliže osobe iz poslovnog okruženja, osobe u koje imate poverenja i za koje znate da će vam nesebično pomoći. Podelite svoje obaveze, ne opterećujte se time da sve sami morate da završite.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, dolazi faza koja može da bude krizna i problematična za vaš brak. Sa voljenom osobom možete da imate probleme zbog nepoverenja, mešanja porodice ali isto tako može da zavlada i zahlađenje u vašem odnosu. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati promenljivo stanje i da će se često dešavati da jednostavno ne znate na čemu ste sa partnerom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati poteškoće da nađete novu ljubav ako ste slobodni. Moguće je da ćete u tom slučaju imati i problem sa poverenjem ka novim osobama i da ćete se nekako osećati bolje ako ste sami. Na taj način opet uspevate da nadoknadite izgubljenu energiju, koju ste utrošili na ljubavi, koje su se pokazale kao besmislene. Potrebno vam je neko vreme i da prošlost prebolite. Emocije mogu da vam budu veoma konfuzne tokom ove nedelje.

Zdravlje

Zdravlje će vam takođe biti sada prilično promenljivo. Sve ukazuje na to da ćete biti osetljivi. Pad imuniteta vam je jako naglašen pa biste trebali na vreme da se javite vašem lekaru i da obavite sve redovne preglede. Naročito u ovom periodu epidemije, kada ne smete nijedan simptom zanemariti. Povedite računa ove nedelje o stomaku, ali o grudnom košu koji bi mogao takođe da vam bude osetljiv. To može biti i posledica nervoze i napetosti, zbog problema kojima ste izloženi. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta komplikacija na ovom polju ako ne budete vodili računa. Važno je da dovoljno spavate, odmarate, da se ne iscrpljujete i da tokom ove godine izbegavate bilo kakve fizički zahtevne poslove. Kada je vašem telu neophodan odmor- naučite da to prepoznate. Povećajte i unos tečnosti. Pazite na mogući nizak pritisak...

Savet

U pravoj ljubavi i najmanja udaljenost je prevelika, ali se i najveća udaljenost može premostiti.

NEDELJNI HOROSKOP Povoljna poslovna faza za Raka, Ovan će imati sitnih zdravstvenih tegoba, Vaga se udaljava od partnera

AP Photo/Matthias Sćrader

 

RAK

Posao

Posvećenost poslu će vam tokom ove nedelje biti apsolutni prioritet. Možete da očekujete da će vam biti veoma važno da obavite sve poslovne zadatke na vreme. I sami ćete biti nekako perfekcionistički nastrojeni prema poslu koji obavljate i biće vam jako važno da na ovom polju radite ono što smatrate da je ispravno i da idete u skladu sa svojim principima i načelima. Naravno, odgovornost i posvećenost ćete očekivati i od svojih neposrednih saradnika, koji umeju da vas prate, pa vas svakako neće razočarati. Očekuje vas nedelja koja je povoljna za poslovna putovanja, za nove ugovore ili za nove saradnje. Kada niste sigurni koju odluku treba da donesete, poslušajte svoju intuiciju i nećete se pokajati. Vaš unutrašnji glas je uvek upravu. Povedite računa pri potpisivanju ugovora, obratite pažnju na najmanju sitnicu.

Ljubav

Na polju ljubavi vam nije tako povoljna faza kao na polju posla. Imaćete često utisak da ste i sami izgubili osećanja prema voljenoj osobi i da se vaš stav generalno u odnosu koji imate menja. Moguće je da ćete često bežati iz kuće u društvo ili na posao, kako ne biste morali da se suočavate sa lošim stanjem koje imate u bračnim odnosima. Zapitajte se da li i dalje treba da radite na tom odnosu ili je vreme da svako krene svojim putem. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo kod vas tokom ove nedelje ali ćete tom prilikom biti malo povučeni ili stidljivi i trebaće vam vremena da se definitivno opustite pored te nove osobe. Ipak, ako i sebi i njoj budete dali šansu na duže staze ćete shvatiti kako je to poznanstvo zaista dobro za vas i kako ste našli osobu koja može emotivno da vas ispuni.

Zdravlje

Moguće je da ćete tokom ove nedelje biti nešto osetljiviji nego inače, pa će svakako biti važno da o zdravlju povedete računa. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate probleme sa grlom, sinusima, disajnim putevima. Moguća je prolazna prehlada, ali ćete biti skloni i gripu ili raznim virusnim oboljenjima pa biste trebali generalno da radite na jačanju imuniteta. Očekuje vas faza u kojoj će biti neophodno da povedete više računa o sebi, da unosite više vitamina C, da pijete više čajeva i da generalno povedete računa i o tome da se zdravije hranite.Važno je da u ovom periodu epidemije uzimate i selen, cink, kako bi ste svoj organizam ojačali. Potrudite se da maksimalno pazite na ishranu koja je ipak ključni faktor za očuvanje dobrog zdravlja kod vas. Mnogo toga zavisi od vaših navika.

Savet

Ko u čuda veruje, taj čuda stvara.

LAV

Posao

Pred vama je dobra nedelja tokom koje ćete biti zadovoljni generalnim dešavanjima na polju posla. Možete da očekujete da ćete imati neki manji finansijski pomak u toku ove nedelje, što će takođe pozitivno uticati na vas. Ovaj period vam je povoljan da obavite sve poslove koje ste imali u planu, a nastupa i dobra faza za stabilizaciju na polju posla generalno. Ukoliko ste planirali da uvedete ili predložite neke nove ideje ili druge inovacije, svakako je pravo vreme da to i učinite. Naići ćete na opšte odobravanje kod kolega, ali i nadređenih. Moguće je da ćete imati u sebi dovoljno energije i motivacije da se izborite za ciljeve koje ste sebi zacrtali i da ćete uspeti da realizujete ono što ste na ovom polju želeli još pre. Povoljan period nastupa za vas pa ne biste trebali da imate veće brige.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, malo ste pasivniji nego inače, ali niste sasvim hladni. Čekate da partner pokaže koliko mu je stalo do vas i na neki način ispitujete njegovu fleksibilnost i njegove reakcije. Ako vam se bude dopalo ono što vidite sa njegove strane, spremni ste da mu uzvratite na pozitivan način i da mu se prepustite. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom koju ćete imati sa voljenom osobom. Opustite se i pokušajte da imate više poverenja u voljenu osobu, jer se ni on sam ne oseća sigurno pored vas! Ako ste slobodni, novo poznanstvo bi moglo da se desi preko posla ili u nekom okruženju javnog tipa u kojem možda nećete odmah moći da pokažete svoju naklonost koliko bi ste to želeli. Očekuje vas spajanje sa osobom koja će vam prijati i čiju ćete vatrenu stranu odmah prepoznati.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, tokom ove nedelje možete imati manje probleme sa zubima. Važno je da idete kod stomatologa na redovne kontrole i da vodite računa o sebi. Povoljan je period ako ste već imali u planu neke inetrvencije ili popravke na zubima, u tom slučaju možete da se prepustite rukama stručnjaka i da očekujete da će sve prilično dobro da prođe. Moguće je i krvarenje desni, što svakako ne smete zanemariti. Generalno, nemate naglašene nove probleme sa zdravljem tokom ove nedelje. Provodite više vremena u prirodi, šetajte aktivno. Trebalo bi da budete energični, da vam prija kretanje, bavljenje sportom, a ovo je i period u kom se nekako brže i lakše možete regenerisati nakon bilo kakvog zahvata ili tretmana. Na polju zdravlja ne biste sada trebali da imate bilo kakve veće komplikacije.

Savet

Nemojte se preterano forsirati na poslovima koje obavljate, jer vas to može iscrpsti.

DEVICA

Posao

Nepovoljna nedelja je pred vama. U toku narednog perioda će biti dosta negativnih uticaja i položaj planeta vam neće prijati. Moguće je da ćete često imati utisak da se sve nekako urotilo protiv vas. Kada je u pitanju posao imaćete dosta kočnica, odlaganja, usporavanja, kao i problema sa realizacijom projekata. Na mnoge stvari ćete čekati duže nego što bi trebalo. Smetaće vam i to što nemate dovoljno koncentracije i što se ne osećate baš sigurno u sebe, pa samim tim ne možete ni da se suočite sa poslovnim problemima na pravi način. Važno je da date svemu vremena i da budete strpljivi. Nemojte ništa da forsirate. Takođe obratite pažnju na odnos prema pretpostavljenima, jer lako može doći do gubitka konrole, pa se mogu, i sa jedne i sa druge strane, izgovoriti reči zbog kojih možete kasnije zažaliti.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete na polju ljubavi imati dosta poteškoća. Nesporazumi sa voljenom osobom bi za vas mogli da postanu svakodnevna stvar. Moguće je da razmišljate na drugačiji način i da jednostavno primećujete da se ne uklapate tako dobro kao što je to nekada ranije bio slučaj. Očekuje vas period u kojem ćete na polju ljubavi imati dosta nedoumica i nezadovoljstva. Moguće je da ćete često biti skloni melanholičnim stanjima i razmišljanjima na temu toga kako ste nekada davno ipak bili srećniji. Pravo rešenje je da porazgovarate razumno sa partnerom, kako bi ste zajedno došli do rešenja, ali i došli do zaključka da li imate i dalje zajedničkih interesa i da li su emocije dovoljno jake da prevaziđete krizu. Pokušajte da tokom ove faze ne gradite prevelika očekivanja na ljubavnom polju i pustite da prođe nepovoljan period pre nego što krenete da pravite velike planove.

Zdravlje

Na ovom polju vas očekuje situacija koja može da vam bude na neki način takođe nestabilna. Pad imuniteta je naglašen kod vas, ali i pad energije, pa generalno možete da budete na neki način ugroženi kada je u pitanju vaše zdravlje. Ako primetite bilo kakve tegobe, potrudite se da se na vreme javite vašem lekaru kako bi mogli sve da rešite. Važno je da dovoljno odmarate tokom ove nedelje i da se ne forsirate na bilo kom polju. Kada je u pitanju zdravlje, slabe tačke su vam sada vezane za glavu, oči, nizak pritisak, probleme sa mučninom i varenjem takođe, ali mogu da vas zadese i poteškoće sa donjim stomakom i bešikom. Budite jako oprezni i potrudite se da izbegavate bilo kakve rizike po zdravlje. Potrebno je da upražnjavate tople napitke, kao i povećan unos vitamina i minerela, promenite režim ishrane.

Savet

Sreća je lozinka celog sveta.

NEDELJNI HOROSKOP Povoljna poslovna faza za Raka, Ovan će imati sitnih zdravstvenih tegoba, Vaga se udaljava od partnera

Foto: printscreen/facebook

 

VAGA

Posao

Moguće je da ćete na poslovnom polju sada biti u periodu koji vam donosi usporenu situaciju. Na neki način se sve odugovlači kod vas. I sami možete da budete bez preterane inicijative pa vam pasivnije stanje na ovom polju sada može i odgovarati. U svakom slučaju, nije vam povoljna nedelja za početak bilo kakvog novog projekta. Ukoliko ste u planu imali saradnju sa inostranstvom, po tom pitanju možete imati sreće iako se i tu čeka na neku realizaciju. Tokom ove nedelje izbegavajte rizike ili bilo kakvo donošenje naglih odluka kako na poslovnom polju ne biste imali gubitke. Potrudite se da važne stvari odložite. Svakako ne ulazite u finansijske transakcije sa nepoverljivim osobama, u koje sumnjate, u koje ste nepoverljivi. Pogrešićete, a posledice mogu biti dalekosežne. Sada je poželjno da se oslonite na svoju intuiciju.

Ljubav

Na polju emocija imate nedefinisan odnos sa voljenom osobom. Često vam partner može delovati misteriozan i kao neko koga ne biste mogli da pročitate ili prrotumačite do kraja. Kao da ne možete da ga uhvatite ni za glavu ni za rep, izmiče vam i ostavlja vas pod znakom pitanja. Kakve su mu namere? Šta oseća prema vama? Teško da ćete tokom ove nedelje to uspeti da otkrijete... Ali zato sa tom osobom sada možete da osetite veliki zanos, veliku opijenost ljubavlju i potrebu da se jednostavno prepustite. Naravno, imajte na umu da vas to neće zadovoljiti na duži vremenski period. Spremite se za ozbiljniji razgovor, sa jasno definisanim pitanjima u narednom periodu. Ovo je i faza u kojoj možete da budete skloni tajnim vezama ali i nekim platonskim ljubavima... Ako ste u braku, možete biti skloni tome da odlutate ili da maštate o nečemu novom.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, tokom ove nedelje nećete imati velike probleme, ali nećete biti ni u najboljem izdanju. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti često skloni malaksalosti i umoru. Moguće je da ste bezvoljni i da imate manjak energije, pa i da dođe do depresije. Naravno, vi niste osoba koja bi se tome prepuštala, pa ćete se potruditi da izađete iz toga stanja. Pomoćiće vam boravak pored vode, plivanje, ali i duge tople aromatične kupke, masaže, gledanje filmova ili bilo koja aktivnost koja vas opušta. Muzika vama takođe može jako prijati da se regenerišete i da svoja čula ponovo sastavite. Ovo je faza u kojoj ste posebno senzibilni, pa možete imati i neke neobične snove. Uzimajte dovoljno tečnosti i posvetite sebi malo više vremena. Važno je da umete da predosetite kakve su potrebe vašeg tela i šta će vam prijati.

Savet

Ljudi su kao ogledala, birajmo one u čijem prisustvu smo lepi.

ŠKORPIJA

Posao

Moguće je da imate na poslovnom polju dosta velikih planova. Naredni period vam je povoljan da nađete podršku pri ostvarenju tih planova i da se spojite sa ljudima koji će vam pokazati da mogu na neki način da nadograde vaše kreativne ideje. Neophodno je da usaglasite svoje ideje i stavove , da iznesete svoje viđenje napretka i prosperiteta. Nadajte se i boljim finansijama, ukoliko izaberete pravi tim za završavanje poslovnih projekata. Razmislite o novom ulaganju. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dosta pozitivnih okolnosti na poslovnom polju i da ćete zahvaljujući svojim naporima, ali i idejama uspeti da se izborite za bolji status. Povoljan je period, ako se bavite bilo kakvim kreativnim, umetničkim poslom, ali i ako radite poslove koji se tiču zakona. Pravda bi sada trebala da bude na vašoj strani.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete pretežno stabilnu i mirnu situaciju. Ukoliko imate partnera, osećate da pored njega možete da dobijete sve ono što vam je potrebno i zadovoljni ste zbog toga. Osećate se ispunjeno i voljeno, sigurni ste u vaš odnos i prija vam to što provodite dosta vremena zajedno. Moguće je da ste ostvarili i neki vid prijateljstva, pored emocija koje imate i da vam ta celokupna slika vašeg odnosa veoma jako godi. Ukoliko ste slobodni, naredni period vam donosi priliku za flert, neko novo poznanstvo, ali i nedefinisan odnos sa tom osobom. Partnera upoznajete pri nekom izlasku sa prijateljima na javno mesto. Moguće da će vas privući strastvenost ove osobe. Ipak, nije baš najpovoljnija faza za konkretan početak nove veze, po tom pitanju biste mogli da imate neka odugovlačenja.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete se osećati prilično dobro. Ne biste trebali da očekujete prevelike probleme ove nedelje. Generalno imate dosta energije u sebi, dobro se osećate i zadovoljni ste stanjem koje imate na ovom polju. Prija vam druženje sa ljudima, prijaju vam izlasci kao i boravak napolju van kuće. Generalno biste sada mogli da imate veliki stepen interesovanja za društvene aktivnosti, koje vam podižu raspoloženje i čine da se osećate bolje u svojoj koži. Zdravlje bi trebalo da vam bude sasvim solidno. Horoskop vam je naklonjen i nemate naglašene probleme, ali to svakako ne znači da na generalnom planu ne biste trebali da vodite računa o sebi. Preporuka je da više vremena provedete u prirodi, ako je moguće što aktivnije, u krugu pozitivnih, dobronamernih osoba.

Savet

Kada volimo sebe drugima nismo teret, nego inspiracija.

NEDELJNI HOROSKOP Povoljna poslovna faza za Raka, Ovan će imati sitnih zdravstvenih tegoba, Vaga se udaljava od partnera

Foto: printscreen/facebook

 

STRELAC

Posao

Moguće je da vas opterećuje dosta raznih stvari koje su vezane za posao. Nailazite na poteškoće, neke poslove morate raditi u više navrata, vraćate se na već završene, koje morate dopuniti sa više posvećenosti. S jedne strane imate utisak da morate stalno naporno da radite i da se trudite da biste ostvarili minimalne rezultate. Sa druge strane, sa nadređenima dolazi do određenih problema koji bi mogli da vas pritiskaju na neki način. Nemojte ulaziti u konfliktne situacije, ma koliko bili nezadovoljni. Pometnja na poslu se negativno odražava na vaše raspoloženje i to vam svakako jako smeta. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate opterećenja na sve strane. Važno je da ipak pokažete visok stepen odgovornosti i posvećenosti poslu. Ako ostanete dosledni svojim principima, na kraju ćete ipak biti ponosni na sebe.

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuje period koji može da vam donese manje nezadovoljstvo. Odnos sa voljenom osobom nije baš sjajan i osećate da se udaljavate sve više i više. U narednom periodu biste na neki način mogli da osetite da ste gladni emocija i pažnje i da vam nedostaje osećaj da ste voljeni, željeni i da imate nekoga ko vas razume. Ne smete zanemariti ove pokazatelje, jer oni mogu dovesti do još veće distance među vama. Samo iskren razgovor može biti pravo rešenje za vas. Ako ste u braku, kriza sa partnerom može početi da uzima većeg maha. U slučaju da ste slobodni, naredni period vam nije povoljan za nova poznanstva pa usamljenost na neki način može da zavlada kod vas. Bićete skloni i tome da se povučete malo u sebe, da se osamite ili da bežite u posao i obaveze kako bi negirali ljubavne probleme koje imate.

Zdravlje

Na polju zdravlja nastupa period koji vam na neki način može doneti manje probleme sa kostima i kičmom. Dosta toga vas opterećuje na ovom polju, pogotovo ako od ranije imate probleme sa leđima i kostima. Pred vama je period u kojem će vam prijati da radite vežbe za kičmu, leđa i da idete na masaže. Moguća je veoma česta ukočenost, napetost u mišićima i osećaj bola. Posavetujte se sa nekim stručnjakom oko svega što vas muči. Moguće je da ćete imati i poteškoće sa reumom, išijasom i ostalim problemima sa kostima. Potrudite se da tokom ove nedelje izbegavate da podižete težak teret, izbegavajte veće napore i odmarajte se. Čuvajte svoju kičmu i leđa i potrudite se da pazite na sebe. Svakako vam se preporučuje umerena aktivnost, ali koja će biti stalna, na početku forsirana, ali koja će vremenom postati sastavni deo vaše svakodnevnice.

Savet

Postavljanje problema, znatno je važnije od nalaženja rešenja, u samom pitanju krije se više od odgovora.

JARAC

Posao

Pred vama je period u kojem ćete imati dosta pozitivnih poslovnih preokreta. Možete da očekujete da ćete imati razne dobre prilike da proširite svoj posao i da ostvarite jednu dobru saradnju na ovom polju. Ukazaće vam se posao sa inostranstvom, koja može biti dugoročna i veoma uspešna, a može vam doneti i novine u samom vašem poslovanju. Očekuje vas faza u kojoj ćete generalno biti zadovoljni svojom poslovnom situacijom. Mogla bi da vam dođe i pomoć iz inostranstva. Sve ukazuje na to da će sudbina biti na vašoj strani i da ćete generalno biti zadovoljni svojim napretkom na ovom polju. Mogli biste da imate i mogućnost za neko putovanje ili priliku da se dodatno edukujete po pitanju posla koji obavljate i da na taj način poboljšate svoje sposobnosti. Iskoristite ponuđenu priliku, jer vam se slična neće skoro ukazati.

Ljubav

Očekuje vas faza u kojoj ćete na polju ljubavi želeti svoju slobodu i nezavisnost. Moguće je da ćete pristati na novu emotivnu vezu samo pod uslovom da se radi o nekoj osobi koja vas na ovom polju neće ograničavati bilo kakvim zahtevima ili strogim pravilima. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta ljubavnih ponuda i novih prilika za flert. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate šansu i da nađete ljubav na putovanju ili ljubav u inostranstvu. Ako ste zauzeti, dobro znate šta želite i kakvi su vam ciljevi koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Možete da očekujete da će vaša veza krenuti u željenom pravcu i da ćete generalno biti zadovoljni vašom vezom i odnosom koji imate. Partner je vrlo zainteresovan za vašu zajedničku budućnost, pa će se potruditi da vaš odnos učini što boljim, kvalitetnijim.

Zdravlje

Odlična nedelja je pred vama. Kada je u pitanju polje zdravlja, u narednom periodu nemate naglašene bilo kakve probleme. Pred vama je period koji bi mogao da vam donese poboljšanje na polju zdravlja, ako ste u fazi oporavka u bilo kom smislu. Generalno vam dolazi period koji bi mogao da vam donese priliku da na ovom polju donese pozitivniju atmosferu i poboljšanje okolnosti. Povoljna je faza da krenete da se bavite bilo kojim sportom kao i da se više aktivirate po pitanju bavljenja rekreacijom. Dobra vam je faza naglašena i za mršavljenje ili bilo kakvu transformaciju koja se tiče ličnog izgleda i stila. Sada je vreme da promenite i režim ishrane, da se posavetujete sa nutricionistom o željenim promenama. Poželjan je veći unos tečnosti. Možete da očekujete da ćete biti generalno zadovoljni okolnostima na ovom polju.

Savet

Prilike koje vam se ukazu

VODOLIJA

NEDELJNI HOROSKOP Povoljna poslovna faza za Raka, Ovan će imati sitnih zdravstvenih tegoba, Vaga se udaljava od partnera

Foto: printscreen/facebook

 

Posao

Imaćete neke nedoumice po pitanju polja finansija kao i po pitanju ulaganja koja vas na ovom polju očekuju. Stoga pri sklapanju nekog ugovora budite pažljivi i dosledni u onome što činite, kako va vam ne bi nešto promaklo,a zbog čega kasnije možete trpeti posledice. Moguće je da ćete često imati utisak da ne ide sve onako kako ste hteli i planirali na poslovnom polju. Tokom ove nedelje kod vas mogu da budu na neki način izraženi strahovi i nedoumice po pitanju posla. Sve vas može nekako pritiskati i opterećivati i vi ćete imati utisak da stvari jednostavno ne idu onako kako biste voleli. Nije povoljna faza za početak novog posla, ali ako dovršavate neke stare poslove iz prošlosti u tom slučaju biste mogli da budete zadovoljni okolnostima na ovom polju. Pokušajte da ih u potpunosti privedete kraju.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem bi osećaj usamljenosti kod vas mogao da preovlada. Nije vam povoljan period za ljubav i zato biste često mogli da se osećate nekako odbačeno, neželjeno ili nevoljeno. Ukoliko imate partnera, zbog lošeg odnosa koji postoji među vama polako možete početi da sumnjate i na ljubomoru koja bi mogla da postane jedan od ozbiljnijih problema u vašem odnosu. Nastupa faza koja će vas u većoj meri opterećivati kao što su sumnje i strahovi u vezi partnera. Ne smete da dozvolite da to prevlada i da znatno naruši vaš odnos. Nezadovoljstvo ispoljite, ali kroz razgovor, pa ćete rešenje svakako naći. Ako ste slobodni, možete biti skloni tome da se upustite u bilo kakvu vezu- samo da ne bi bili sami ali za neobavezna veza bi mogla za vas da bude izvor nove vrste nezadovoljstva. Izbegavajte sada donošenje emotivnih odluka po svaku cenu.

Zdravlje

Na polju zdravlja dolazi faza u kojoj bi polako mogli da jačate svoj imunitet. Svakako to učinite kro unošenje kvalitetnije hrane, promenite ražim ishrane, ako okolnosti to dozvoljavaju. Neophodan je i unos vitamina i minerala, naročito u ovom zimskom periodu. Imate naglašene probleme iz prošlosti koji vas na neki način još uvek prate, ali uz pomoć lekara polako možete da dođete do pomaka na bolje. Pred vama je period koji vam može doneti priliku da na polju zdravlja dođete do regeneracije i oporavka. Korak po korak, uz dobre promene vezane za vaše navike biste polako mogli da stabilizujete svoje stanje. Možete da se nadate da ćete konačno imati više snage i energije u sebi. Ovaj period može da bude nepovoljan ako ste skloni konzumiranju alkohola, pa to maksimalno izbegavajte. Radite na stvaranju zdravijih navika. Važno je da prema svom zdravlju budete odgovorni.

Savet

Budite odgovorni kako prema sebi, tako i prema drugima.

RIBE

Posao

Kada je u pitanju posao, očekuje vas faza koja bi mogla da vam donese željene promene na ovom polju. Očekuje vas jako dobar period za sklapanje nove poslovne saradnje ili novog poslovnog partnerstva. Pred vama je period u kojem biste mogli da ostvarite jako uspešne i dobre rezultate na polju poslovnih pregovora. Možete da očekujete da ćete u poslovnom okruženju biti cenjeni, poštovani i da će drugi želeti da saslušaju vas i vaš glas- vaše predloge. Mogli biste da ostvarite veći poslovni uspeh uz nečiju pomoć i podršku tokom ove nedelje. Možete dobiti i nezavidnu ponudu za drugo radno mesto, pa ćete biti u ozbiljnom iskušenju da li da to prihvatite ili ne. Svakako vam savetujem da odluke ne donosite brzinski i da dobro sagledate ponudu sa svih strana. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da sklopite bitne dogovore na ovom planu.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, takođe vas očekuje jako povoljna faza u kojoj ćete biti generalno zadovoljni. Možete da očekujete da ćete na ovom planu imati zanimljiva dešavanja sa osobom do koje vam je stalo i da ćete na neki način osećati da vam je ona sve bliža i bliža... Vaša komunikacija postaje emotivnija, bude vam se dublja osećanja i smatrate da ste povezani na nekom posebnom nivou. Pokušajte da takav odnos i održite, jer vam je poznato da je takva kompatibilnost retka, neuhvatljiva. Sa partnerom se osećate veoma opušteno. Ako ste već neko vreme u braku, partner bi sada mogao da vam pokaže neke svoje slabosti ili da vam zatraži pomoć u vezi nečega. Puno vremena i pažnje ćete posvetiti osobi do koje vam je stalo i imaćete priliku da vaš odnos gradite u jednom pozitivnom svetlu. Imate osećaj da ste jedno drugome suđeni.

Zdravlje

Očekuje vas faza u kojoj su mogući manji problemi na polju zdravlja. Kada su u pitanju bubrezi mogli biste da budete skloni nekim tegobama. Pazite se mogućih problema vezanih za pesak ili kamen u mokraćnim putevima. Generalno vam je utogenitalni trakt prikazan kao osetljiv u narednom periodu, pa je važno da vodite računa o sebi, kao i da unosite dovoljno tečnosti. Ako postoji bilo šta što vas muči na vreme se obratite vašem lekaru kako bi mogao da vam pomogne. Svakako ne smete zanemariti simptome, jer lako može doći do pogoršanja situacije u kraćem vremenskom roku. Neophodan je unos odgovarajućih čajeva. Osetljiviji ste ove nedelje pa ne biste trebali da se izlažete bilo kakvim rizicima na polju zdravlja, trebali biste da se čuvate mogućih infekcija i problema na ovom polju. Izbegavajte potencijalne izvore zaraze.

Savet

Sreću nije moguće kupiti, ljubav postoji samo i jedino badava.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading