HOROSKOP ZA UTORAK, 5. OKTOBAR: Raka čeka sreća, Devicu i Škorpiju frustrirajuća situacija na poslu, Ovna začarani ljubavni krug
Foto: Pixabay

OVAN

POSAO: Nije vam lako da se sasvim fokusirate na posao jer ste optrećeni problemima na privatnom polju. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni stresu i nervozi.

LJUBAV: Voljena osoba pokazuje da nije sigurna u vaše motive za vezu sa njom. Očekuje vas period turbulencija u kojem ćete imati česte svađe i moguće prekide i pomirenja.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vode ako želite da na ovom polju ostvarite stabilno stanje. Važno je da imate redovan i dobar unos tečnosti ako želite da vam zdravlje krene na bolje.

BIK

POSAO: Odluke koje sada budete doneli će vam biti veoma važne u budućnosti. Posvetite se sebi i svojoj karijeri. Važno je da pokažete da niste spremni na odustajanje.

LJUBAV: Ako se brinete oko odnosa koji imate sa voljenom osobom, danas biste mogli da dođete do rešenja nekog problema. Spremni ste da napravite neki kompromis.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje u narednom periodu. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole.

BLIZANCI

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete uspeti da obavite sve ono što imate u planu bez većeg stresa i napora. Možete da očekujete da će vam stanje na poslu biti generalno mirno.

LJUBAV: Zbog čestih nesuglasica sa osobom do koje vam je stalo možete biti napeti. Dosta toga vas u narednom periodu može opterećivati na ovom polju pa povedite računa.

ZDRAVLJE: Problemi zbog pada imuniteta su naglašeni kod vas. Skloni ste upalama, virusima i infekcijama. Važno je da na polju zdravlja vodite više računa o sebi.

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Danas ćete imati više sreće nego inače. Očekuje vas prilika da na ovom polju rešite sve što vas brine. Pokažite istrajnost i odgovornost u vašim odlukama u narednom periodu.

LJUBAV: Vaša očekivanja na polju ljubavi trebutno mogu biti prevelika. Skloni ste tome da preuveličavate situaciju i da privlačite partnerovu pažnju na pogrešan način.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Očekuje vas faza u kojoj ćete se osećati sasvim dobro. Možete da se nadate jednom stabilnom i mirnom periodu na ovom polju.

LAV

POSAO: Budite spremni na promene koje vam slede na polju posla. Jako je važno da se postavite na pravi način kako biste mogli da se uskladite sa novim dešavanjima.

LJUBAV: Svađe sa voljenom osobom bi mogle da vas na neki način dovedu do stanja hronične nervoze. Niste sigurni u svoja osećanja i dosta tga vas opterećuje na ovom polju.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je prilično osetljiv. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa srcem ali i sa plućima. Pred vama je nešto teži period za polje zdravlja.

DEVICA

POSAO: Mnogo toga ne ide onako kako ste zamislili pa iz tog razloga možete da budete skloni frustracijama na polju posla.  Očekuje vas faza u kojoj vam neće biti lako da se stabilizujete.

LJUBAV: Danas ćete imati priliku da sretnete osobu koja će vam postati važna na polju ljubavi na duže staze u budućnosti. Spremni ste za početak jedne značajne emotivne veze.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi pa možete da budete podložni prehladama kao i problemima koji su vezani za disajne puteve. Pred vama je nepovoljan dan.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Pred vama je period za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobar odnos sa kolegama. Dobijate podršku koja vam je neophodna kako bi neki posao realizovali.

LJUBAV: Spremni ste da donesete važne ljubavne odluke kojima ćete biti zadovoljni na duže staze u budućnosti. Moguće je da ste konačno rešili da se oslobodite prošlosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Očekuje vas faza u kojoj će vam hormoni biti veoma nestabilni. Pred vama je period u kojem su moguće brojne zdravstvene tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Danas vam je nepovoljan dan u kojem biste mogli da imate dosta frustracija na polju posla. Moguće je da stvari ne idu onako kako ste očekivali i da ste zato veoma nezadovoljni.

LJUBAV: Neophodno je da se posvetite donošenju novih odluka kada je u pitanju vaš odnos sa voljenom osobom. Dosta toga sada stoji na putu vaše sreće i zabrinuti ste.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak i problemi koji su vezani za malaksalost, umor, iscrpljenost itd. Potrudite se da danas ne trošite previše svoje energije i da se odmarate.

STRELAC

POSAO: Zabrinuti ste za svoj posao, sa razlogom. Dolazi vam period u kojem ćete imati neke probleme na ovom polju. Važno je da ostanete fokusirani na svoje prioritete.

LJUBAV: Moguće je da ste skloni tome da sa voljenom osobom stvarate probleme oko sitnica. Dosta toga bi danas moglo da vas opterećuje. Potrudite se da više pazite na sebe.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica kod vas u narednom periodu. Imate utisak da vas svi problemi noću prate i da vas stres opterećuje previše. Nije vam ni malo lako da se opustite na ovom polju.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Nećete biti preterano zadovoljni okolnostima na polju posla. Moguće je da ćete maštati o promeni na ovom polju. Dosta toga ne ide onako kako ste se nadali.

LJUBAV: Ukoliko imate priliku za novo ljubavno poznanstvo danas, trebali biste da je iskoristite maksimalno. Vreme je da se potrudite da dođe do nove ljubavne veze kod vas.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv. Pred vama je faza u kojoj ćete biti veoma napeti i pod stresom. Nađite neku fizičku aktivnost kroz koju ćete potrošiti višak energije.

VODOLIJA

POSAO: Očekuju vas manji nesporazumi u odnosu sa kolegama. Pred vama je komplikovan dan za poslovno polje. Nije vam ni malo lako da ostvarite stabilnost kojoj težite.

LJUBAV: Nema novih dešavanja kada je u pitanju vaše polje ljubavi. Za sada vam je stanje na neki način malo monotono. Mnogo toga vas opterećuje kada je u pitanju odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE: Leđa su vam osetljiva i imate probleme sa kičmom. Polako dolazi vreme da se oko svojih tegoba posavetujete sa nekim od stručnjaka. Nemojte da zanemarujete svoje zdravlje.

RIBE

POSAO: Previše očekujete od posla u koji niste uložili dovoljno vremena. Preispitajte svoje motive i trud na ovom polju. Moguće je da nekada niste realni u svojim planovima.

LJUBAV: Osećate da postoji doza neiskrenosti od strane partnera ka vama i to vas jako brine. Ako ste slobodni, danas biste mogli da napravite pogrešan izbor novog partnera.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate kako ne bi došlo do bilo kakvih komplikacija na polju zdravlja. Možete da budete skloni većim nestabilnostima.

Komentari (2)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

05.10.2021 08:58

Nisam nista zabrinut,samo cekam da sretnem jedno devico koja je u horuskopu.🤗🌹🍀❤ Radim do 13 sati,toliko da znas 😘 adresa jos ujek ista.Pozdrav i zelim vam lep dan!🍀

SKORPION - AUSTRIJA

05.10.2021 15:18

Nisam nista zabrinut,ko ceka taj i doceka.Pozdrav! Mozda ce se javiti koja Devica u (Horoskopu)!!!