DEVOJČICA
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 

Ne bih volela da se moje ime ni moj identitet otkriva, iz razloga što želim svoje dete da zaštitim koliko god je to moguće. Ćerka sledeće godine kreće u školu, a deca znaju da budu okrutna - započinje svoju priču za portal najžena, L.T (ime poznato redakciji) iz Bosne.

Njihova veza počela je kao najlepša ljubavna priča o kojoj je svaka žena bar jednom maštala. Najpre idealan muškarac, sjajan otac, a samo šest meseci od rođenja njihove ćerke život ove Bosanke pretvorio se u pakao. 

Usledilo je ono što ne može da se zamisli ni u najgorim snovima. 

- Najpre sam se dvoumila da li da pričam o svom bolu i tuzi kroz koju sam prošla, ali sam shvatila da možda postoji još žena na ovom svetu sa sličnom sudbinom, koje žele da žive i dišu, a ne da budu paravan za tamo nečiju istopolnu ljubav - drhtavim glasom otkriva sam početak događaja koji je zauvek rastavio jednu, samo naočigled funkcionalnu porodicu i dodaje: 

- Bili smo jedan skladan par. Niko se nikada kao on nije trudio da me osvoji. Desetak godina je stariji od mene. Kada smo počinjali da se zabavljamo, ja sam u tom momentu bila student  treće godine, a on ugledni advokat i na dobroj funkcionerskoj poziciji. 

CELU ISPOVEST PROČITAJTE NA PORTALU NAJŽENA.RS

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading