Kao rukom odnesene: Probajte metodu 4-2-4 i izbrišite bore sa lica
Foto: Freepik


Jednostavna, brza i jeftina metoda kojom se dokazano smanjuju bore i vraća elastičnost koži dolazi iz Koreje.

Korejke imaju blistavu kožu i izgledaju mladoliko upravo zahvaljujući ovoj metodi, koja se popularno naziva "4-2-4".

Potrebno je da izdvojite samo 10 minuta svako veče pred spavanje i vrlo brzo ćete primetiti da koža izgleda blistavije, a da su tragovi starenja ublaženi.
Tretman "4-2-4" sastoji se od posebnog sistema nege koji je podeljen u tri faze i najbolje je da ga radite na kraju dana, pred odlazak u krevet.

1. MASAŽA LICA

Masirajte lice uljem četiri minuta. Važno je da znate koje vam ulje najviše prija, a organska su uvek najbolji izbor. Nanesite ulje na dlan i temeljno ga trljajte po celom licu četiri minuta. Nakon toga operite lice nežnim potezima.

2. ČIŠĆENJE

Čistite lice dva minuta. To možete raditi na uobičajen način sredstvom koje inače koristite, uz dodatak omiljene kreme. Nanesite sredstvo za čišćenje na lice i pokvasite kako bi se napravila pena. Nežno masirajte dva minuta, a zatim kremu utrljavajte u kožu lica takođe dva minuta.

3. UMIVANJE

Umivajte se četiri minuta, naizmenično toplom i hladnom vodom. Tako će vam proraditi cirkulacija i koža će biti zategnuta. Osušite lice mekim peškirom. Ne trljajte kožu. Zatim nanesite redovnu hidratantnu kremu na lice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading