Naučno dokazano: Žene su najsrećnije bez partnera
Foto: Freepik

Nedavno istraživanje je dokazalo da se sve veći broj žena odlučuje da bude singl, a razlog je jednostavan-tako se osećaju srećnije. U našem društvu je uvraženo mišljenje da biti bez partnera je sinonim za tugu i usamljenost, što je zapravo daleko od istine.

Evo zašto je super biti singl:

Imaćete više vremena za sebe

Žene koje su u vezama često se žale što nemaju dovoljno vremena koje bi mogle da posvete sebi, pored brige o partneru ili deci. Međutim, kada ste sing, imate svo vreme ovog sveta sa kojim možete da raspolažete onako kako vam odgovara.

Ne postoji pritisak da u svakom trenutku ispunite partnerova očekivanja

Ne morate da pamtite sve datume, spremate posebna iznenađenja za Dan zaljubljenih, uvek izgledate savršeno. Kada ste singl možete sebi da priuštite vikend koji ćete ceo provesti u spavaćici, gledajući filmove i serije, bez osećaja da morate da oduševite nekoga garderobom ili savršenom frizurom.

Veća je mogućnost da se fokusirate na karijeru i ostvarite neverovatne uspehe

Žene uglavnom zbog ljubavi osustanu od karijere i posvete se porodici i partneru. Balansiranje između karijere i obaveza u kući je veoma teško. Zato singl devojke mogu svu pažnju da usmere na postizanju ciljeva i ostvarivanju velikih uspeha na poslovnom planu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading