JELENA ĐOKOVIĆ ODRŽALA MODNU LEKCIJU U PARIZU: Novakova supruga zaludela svet lepršavim outfitom, koji od svake žene pravi boginju
Foto: Printscreen

I dok je čitava Srbija sa strepnjom i uzbuđem čekala ishod meča Novaka Đoković sa mladim grčkim teniserom Stefanosom Cicipasom, njegova supruga Jelena bodrila ga je na licu mesta sa tribina u Parizu.

Jelena je tokom meča u trenucima dok je Novak gubio uglavnom bila nervozna i namrštena, te je strepnja na njenom licu bila očita, no baš kao i juče - ona je sjajno stilizovana, što kao žene nismo mogle da ne primetimo.

Lepa 34-godišnjakinja na tribinama se pojavila u lepršavoj letnoj haljinici golih ramena sa volanima i u crnoj boji sa njenim omiljenim cvetnim dezenom. Kombinaciju je upotpunila narukvicama od drvenih perlica oko ruke, kao i slamnatim šeširom sa crnom trakom.

JELENA ĐOKOVIĆ ODRŽALA MODNU LEKCIJU U PARIZU: Novakova supruga zaludela svet lepršavim outfitom, koji od svake žene pravi boginju

Foto: Printscreen

 

Zanimljivo je da je gospođa Đoković i na epskom, polufinalnom meču Nadala i Novaka takođe nosila cvetnu haljinicu, pa nije teško zaključiti da je upravo ovaj trend njen glavni izbor za ovo leto.

Takođe, ona je juče Parizom prošetala u zanimljivom sportsko-elegantnom kompletu lepršave bele suknje sa crnim tufnicama i bomber jakne sa rukavima u istom dezenu.

To je još jedan od stilova koji Jelena preferira, a podrazumeva ležerne, lepršave suknje i haljine sa romantičnim printom.

U to ćete se uveriti i ako zavirite na njen Instagram profil, ali i pogledate njena izdanja sa Noeltovih mečeva prethodnih godina - gotovo uvek ova Beograđanka bira baš takve komade.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading