DALILA I CAR ŽESTOKO ZARATILI! Mujićeva brutalno oplela po Filipu, umešao se Dejan i ponovo ponizio bivšu suprugu, a onda je Maja žestoko zapretila!
Printscreen

Nakon što su zadrugari saznali da je publika proglasila Filipa Cara za najzlonamernijeg, u Beloj kući povela se ozbiljna rasprava:

- Baš sam se iznenadila, nisam ga očekivala, divan čovek prepun emocija. Sram taj narod koji je glasao, zaista nisu ništa videli - bila je ironična Dalila.

- Možda je bila neka druga slika, pa glasili pogrešno - odbrusio je Car.

Printscreen

 

- Možda je bio plišani meda. Pozdrav za divne ljude koji su nam poslali poklon, to su divni ljudi koji su verovali u našu ljubav. Šalu na stranu, zasluženo prvo mesto, mogla sam i ja da budem tu. Bitno je da sam ispod njega, naučio je on da bude na prvom mestu, i možeš da se nasmeješ, neće te niko pojesti - dodala je Dragojevićka.

- Nije mi iznenađenje, verovatno i mnogima. Obiljno zlonameran prema pivu. Da, mislim da sam zlonamerniji od Dalile, zaslužena su mesta. Možda je njena bila veća što se tiče neke druge osobe, ali što se tiče sveukupne, valjda sam ja zlonamerniji prema ljudima. Kako bih ja to formulisao, ovo što mi se desilo sa Dalilom, isplivalo je na površinu kakve su bile situacije. U svakom zlu ima nečeg dobrog, moje je bila Maja - ustao je Car.

Printscreen

 

- Ovaj čovek ne zna šta priča. A u mom zlu si ti bio dobro? - pitala je Dalila.

- Ja sam dobročinitelj, koja je zaustavila blud. U roku od pet sati - poručila je Maja.

- Mislim da sam ispao zlonamerniji prema Dalili nego ona prema Dejanu, jer joj nisam davao naznake kao ona Dejanu - nastavio je Filip.

Printscreen

 

- Ti si mi više davao naznaka, ona je lagala - istakao je Dejan.

- Kako bih rekao, ja sam hteo da budem žustriji i hrabriji, ali nepotrebno je zavlačiti. Vidimo da su oni kroz prošlost zavlačili, ja sam odlučio da presečem to i krenem gde će mi biti zabavnije, ljubavnije i po mene bolje. Baš zato što sam smatrao da je ona zlonamernija. Eto, kad sam ostavio nju postao sam zlonameran. Mislim da kao čovek nisam zlonameran. Ako mi je dobro i ne sumnjam u nešto, neću biti zlonameran. Čak sam pomagao i nekima koji nisu bili dobri prema meni. Ne mislim da sam loša osoba, ali sam pokazao u ljubavnim odnosima neku zlonamernost. Ali bitnije mi je da budem dobro, nego da budem u nekom odnosu koji je poguban za mene - rekao je Car.

Printscreen

 

- I dalje gledaš setno u Dalilu, mnogi misle da si ušao u odnos sa Majom jer su muškarci krenuli na nju. U tebi se vidi da nisi iskren kada ustaneš sada - prokomentarisao je voditelj.

- Ako se ispostavi da je to tako, znate kako će se završiti cela priča - poručila je Marinkovićeva.

DALILA ZA POMIRENJE SA DEJANOM TRAŽI 20.000 EVRA! Mujićeva ne želi više da se blamira za male pare, zahteva od produkcije nove uslove!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading