DALILA ZA POMIRENJE SA DEJANOM TRAŽI 20.000 EVRA! Mujićeva ne želi više da se blamira za male pare, zahteva od produkcije nove uslove!
Foto: Youtube/Printscreen

Iako se nedavno razvela od Dejana Dragojevića, nakon što ju je Filip Car otkačio, Dalila Mujić po svaku cenu želi da se pomiri sa bivšim suprugom.

Shvatila je da je najomraženija ličnost u rijalitiju i da bi pomirenje sa mužem značajno doprinelo da popravi sliku o sebi, zbog čega ga danima proganja i pokušava da uspostavi kontakt.

Printscreen

 

Ipak, kako je kod nje sve šou, Dalila je produkciji ponovo postavila uslov. Ona je navodno tražila nagradu od 20.000 evra ukoliko vrati Dejana, a kao objašnjenje je iznela to što će morati da se ponižava i da ga juri, te da će ponovo biti izložena ruglu javnosti. Ona je navodno već dobila 10.000 evra zbog prevare.

Izgleda da je Dragojević laka meta, jer sudeći po njegovim komentarima, spreman je da joj oprosti. On je juče u programu rekao da mu je žao Dalile, posebno kada plače, a potom je zamolio Lepog Miću da je brani od napada kad god on nije u mogućnosti.

NAZIVALI SU ME SELJANKOM, A MOMO KAPOR MI JE LJUBIO RUKU Višnja Petrović otkriva šta su joj sve govorili nakon "Zadruge"

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Anja

30.11.2021 10:33

Dalila bi to uradila ali mislim da produkcija nebi sebi dozvolila da udara tako nisko i da Dejana dovede do novog nervnog sloma i stanja iz kojeg više nema oporavka za njega. Nađite novog ljubavnika koji će to odraditi za pomenuti novac a Dalila sanja javnu scenu i uradit će sve samo da bude popularna. Nema talenta za pevanje, njen ples je sirov i samo mrdanje kukovima, manekenstvo je nemoguće za nju, voditeljstvo zahteva (da bi bio uspešan i cenjen ) drugačiji karakter, empatiju, a Dalila ništa od toga nema.

Zigi

30.11.2021 11:04

A stace ova mala podturica(dejan) mora dase pomiri jel tako kran nalaze.

Mila

30.11.2021 13:03

Toliko o njenom braku i ljubavi od 5 godina pokazala je ovim potezom da bi sve prodala i unovcila jadno je da je njen brak vredan samo 20 hiljada evra prodana dusa fujjj.

Tuzla

30.11.2021 14:26

Raspala dr.onfulja, navikla je u životu da se prodaje za novac.....Ko nju želi više da gleda. Ona je odron ljudskog roda. Ona je talog Bosne jer nije ispoštovala islamska načela. Skupo će to plaltiti.