PROŠLA JE KROZ PAKAO U DETINJSTVU! Isplivale fotografije male Deniz Dejm, a jedan zanimljiv detalj na njenom licu su svi primetili
Foto: Printscreen/instagram

Najkontroveznija učesnica rijalitija Deniz Dejm, osvojila je srca publike zbog svog stava koji većinu zadrugara iritira.

Naime, ona je ušla u sukob sa Mensurom Ajdarpašićem i svima koju su moralisali o vrednostima današnjice pokazavši im zube, a poruka koju je imala na ulasku osvestila je mnoge žene.

Na njenom Instagram profilu osvanule su fotografije kada je bila mala. Niko je ne bi prepoznao, kada bi video plavu kosu, ali jedna stvar po kojoj je i dan danas prepoznatljiva datira iz detinjstva. Naime, njen stav tokom poziranja za slikanje se nije promenio.

- Pozdrav za hejtere i nilske konje - piše u opisu njenih fotografija iz detinjstva na Instagramu.

Podsetimo, Deniz je sama pričala koliko je njeno detinjstvo bilo teško jer je uvek bila drugačija od drugih.

- Niko me nije voleo, deca su me stalno začikavala. Bila sam najviša u razredu, sada imam skoro dva metra, pa sam i zbog toga bila predmet sprdnje u školi. A i zbog krivih zuba su me lepo čašćavali pogrdnim imenima. Čak su me prozivali i zbog toga što mi je mama čistačica. Bilo je jezivo. Stalno sam bila sama, kao stepski vuk, sve dok me gejevi nisu prihvatili. Posle sam se družila sa transrodnim osobama, koje su uvek bile tu za mene - pričala je u rijalitiju.

VIŠE NEĆE IZGLEDATI OVAKO! Bivši zadrugar otputovao u Tursku na operaciju, u toku je zahvat koji će mu promeniti život iz korena!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading