Deniz i Uroš
Foto: Alo/Printscreen Hype

Starleta i bivša učesnica "Zadruge", Deniz Dejm, svojevremeno je priznala da je provela noć u stanu sa masovnim ubicom iz Mladenovca, Urošem B.

Ubica je poznavao i družio se sa nekolicinom zadrugara, osim Deniz, među njima su Nikola Đorđević, koji mu je bio jedan od najbolji prijatelja i Filip Car.

Bivša zadrugarka je u jeku haosa izbegavala da priča o odnosu sa Urošem, a sada se pojavio snimak na kom se Dejmova raspravlja sa njim u jednom stanu.

Deniz i Uroš

Printscreen Hype

 

- Ja Deniz Dejm ne želim da ovaj čovek ima moj goli snimak, tako da sad ću pozvati da to obriše - rekla je Deniz.

- Koga ćeš da zoveš - pitao je Uroš.

- Tebe. Ako nećeš... - rekla je ona.

- Sa kim pričaš ti - upitao je Uroš B.

- Videću, možda sa policijom. Hajde, daj mi telefon i skini moj snimak - naredila mu je bivša zadrugarka.

- Ljubavi, pusti me da napunim telefon - odgovorio joj je on.

- Ljubavi, daj da skidam svoj snimak. To je bilo privatno, nisam želela da me iko snima - objasnila je ona.

- Pusti me na miru, nemoj da me maltretiraš - odbrusio joj je Uroš.

Deniz je zatim u emisiji "Vatreno krštenje", gde je i objavljen njihov snimak, objasnila otkud ubica Uroš B. kod nje u stanu i zašto do sada to nije otkrila:

- Ja to nisam plasirala u medije, nije me se činilo potrebnim. Sa ovim snimcima bih mogla da zapalim Balkan, kako on leži u mom krevetu i očekuje odnose i kako neće da obriše moje snimke - rekla je Denis i dodala:

- Ja sam bila u nekom žnj stanju, tamo sam izvodila striptiz i svi su snimali. Ja sam htela da se snimci obrišu, a završili su na portalima. To je bilo posle snimanja za spot Elektre Elit. Odlučili smo da se svi nađemo u mom stanu, pozvala sam sve zadrugare tamo. Možda sam to uradila zbog alkoholisanog stanja, bila je žurka u mom stanu - rekla je Deniz Dejm.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading