"KLIJENTI IH TUKU I NE PLATE IM" Starleta razotkrila koleginice, šokirala priznanjem o prostituciji 22:20 Vip 0
"KLIJENTI IH TUKU I NE PLATE IM" Starleta raskrinkala koleginice, šokirala priznanjem o prostituciji 23:00 Vip 0
BIZARNO! EVO KAKO STARLETA ZGRĆE NOVAC Zarađuje na tuđoj nesreći, detalji zgrozili javnost! 01:05 Vip 0
"DRŽAO ME JE ZATVORENU U KUĆI ČETIRI GODINE" Stravična ispovest starlete ledi krv u žilama! 21:25 Vip 0
"PREVARIO JE DEVOJKU SA MNOM, A ONA MI JE TRAŽILA 500 EVRA" Starleta otkrila skandalozne detalje o učesniku Elite: "Grub je i dominantan" 01:05 Vip 0
NAPADNUTA DENIZ DEJM! Grupa muškaraca skočila na nju, tražili joj bizarne stvari, starleta van sebe! 23:00 Vip 0
BIVŠU ZADRUGARKU NAPALA GRUPA MUŠKARACA! Otkriveni jezivi detalji: "Pljunula sam im u facu" 16:18 Vip 0
"OŽENJENI POLITIČAR MI JE SLAO INTIMNE PORUKE" Skandalozne tvrdnje popularne starlete: "Nudio mi je novac" 10:13 Vip 0
SKANDAL NA PINKU Starleta u programu uživo pokazala intimne snimke sa poznatim pevačem, svi ga znate! 22:34 Vip 0
POLICAJAC MI JE SVE VREME GOVORIO DA SAM PROSTITUTKA! Prva izjava deportovane Deniz Dejm: Bilo je jezivo! 14:32 Vip 2
UHAPŠENA BIVŠA ZADRUGARKA Završila u pritvoru i dobila doživotnu zabranu, a ovo je razlog! (FOTO) 09:35 Vip 0
STRASNI POLJUPCI TRANSRODNE ELEKTRE I DENIZ DEJM! Dodirivale se usred esmije, ovo niko nije očekivao, javnost zgrožena! 07:55 Vip 0
NIŠTA OD NJENOG ULASKA U ELITU 8 Poznata rijaliti učesnica nije prošla lekarski pregled, otkriveni detalji 19:10 Vip 0
POZNATA ZADRUGARKA ODUSTALA OD ELITE 8! Objavila šok saopštenje: "Neću učestvovati! Kad budem..." 21:57 Vip 0
"MOGLA SAM DA DOBIJEM SEPSU I UMREM" Deniz Dejm preživela pakao nakon operacije: Rana mi se otvorila... 08:07 Vip 0
BILA SAM SA ČOVEKOM OD 73 GODINE! Bivša zadrugarka (24) zaprepastila javnost svojim priznanjem: Bez 300 evra ne ustajem iz kreveta! 17:05 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46