BIVŠU ZADRUGARKU MUŠKARAC POKUŠAO DA SILUJE U CRKVI: Njena stravična ispovest ledi krv u žilama, imala je 9 godina
Alo.rs/Dejan Briza

Bivša zadrugarka i starleta Deniz Dejm je nedavno pretučena u Beogradu, a onda se za Alo! oglasila nakon nemilog događaja i priznala u kakvom je stanju. Ona je završila u Urgentnom centru, gde su joj ustanovljene povrede ruke, a danas je u jutarnjem programu Informer TV-a otkrila skandalozne detalje.

- Bila sam na rođendanu kod svog frizera. To mi je blizak prijatelj. Otišla sam ranije sa žurke, oko ponoći. Čekala sam ispred splava taksi kada su mi nepoznate osobe prišle i krenule da mi dovikuju: "Evo ove ku*ve iz "Zadruge što se je*e pred kamerama!". Bilo ih je nekoliko, ali je samo jedan bio nasilan. Obgrlio me je oko vrata i prošaputao: "Srce, hoćemo kod mene?". Pokušala sam da se otrgnem, ali je počeo da me udara i šutira - priča Deniz, pa dodaje:

Deniz

Privatna arhiva

 

- Odmah su mi se u glavi stvorile slike nasilja koje sam doživela ranije. Spasili su me ljudi koji su bili u prolazu. Vikali su da će zvati policiju ukoliko ne prestane da me tuče. Bili su pijani, verovatno i drogirani. Mnogo sam se uplašila za sebe.

- Mislim da je šok tek sada došao do mene. Pod stresom sam, ne mogu da spavam, imam košmare. Pijem lekove za smirenje i protiv bolova. Ne mogu da podignem ruku - priča ona, pa se osvrće na reakciju dela javnosti na incident:

- Čula sam komentare da sam zaslužila batine jer se provokativno oblačim. Ja sam na sebi imala kombinezon, korset i lakovane duboke čizme. Je l' treba da nosim feredžu? Spominju i moje vaspitanje. Mene je moja majka vaspitala najbolje kako je umela. Ona je čistačica i mnogo sam joj zahvalna na svemu. 

BIVŠU ZADRUGARKU MUŠKARAC POKUŠAO DA SILUJE U CRKVI: Njena stravična ispovest ledi krv u žilama, imala je 9 godina

Alo.rs/Dejan Briza

 

Deniz je na samom kraju intervjua šokirala priznanjem. Naime, kako je navela, nju je kao devojčicu pokušao da siluje muškarac u crkvi.

- Kada sam imala deset godina pevala sam u crkvi. Tog dana sam otišla stepenicama na sprat u toalet. Tamo sam zatekla muškarca koji je izvadio polni organ i počeo da onaniše preda mnom. Pitala sam ga: "Gospodine, da li želite u toalet?" On je nakon toga krenuo ka meni. Ubrzo je ušla žena koja je zaposlena u crkvi. Pobegao je odmah. Tada sam bila dete i bila sam obučena normalno, nosila sam običnu majicu. Jesam li i tada mogla da izazovem silovanje?! - rekla je Deniz u suzama za gorepomenuti medij.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading