Deniz Dejm
Foto: Alo/Printscreen

Bivša zadrugarka Deniz Dejm nedavno je prošla kroz pravi pakao kada je napadnuta ispred jednog noćnog kluba, a napadač ju je seksualno uznemiravao, te je u jednom trenutku i nasrnuo na nju s obzirom da ga je odbila. Slučaj je prijavila policiji, te se nada da će se rasvetliti slučaj i da će nepoznati napadač biti i kažnjen. 

Deniz Dejm

Printscreen

 

Deniz je i po izlasku iz rijalitija nastavila da privlači veliku pažnju medija i javnosti, što zbog svog načina života, s druge strane i zbog svojih golišavih izdanja, poznato je da je otvorila nalog na Onlyfans-u i zarađuje na osnovu svojih obnaženih i vrelih izdanja, a sada je objavila snimak koji je zaintrigirao sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Dame (@denisedamelinks)

 

Naime, Deniz je neko "upao" u spavaću sobu i usnimio je u donjem vešu, dok je ona pozirala, čime se i sama pohvalila.

Kako je poznata po brojnim skandalima, mnoge je ovo bacilo u rebus, a da li Dejm uživa s nekim muškarcem u tajnosti kog još uvek ne želi da predstavi javnosti, ostaje nam da ispratimo u narednom trenutku.

 

@alo_portal Pišite nam u komentaru da li ste bili na koncertu Aleksandre Prijović? 👇🏻#anketa #alo #srbija #fypシ #fypシ゚viral #fyf ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading