Deniz Dejm
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

U proteklih nekoliko dana, jedna od vesti koja izaziva veliku pažnju javnosti svakako jeste informacija da je Denis Dejm na rođendanu svog prijatelja pretučena.

Bivša učesnica rijalitija Zadruga Deniz Dejm je zbog povreda završila u Urgentnom centru. Ekskluzivne detalje je iznela u jednoj emisiji, pa je rekla sledeće:

- Danas sam malo bolje, prijavila sam nasilnika policiji, kod mene je švaler koji mi je malo i obezbeđenje, imam nekog pored sebe da mi pomogne da svlačim i oblačim. Bilo je svašta nešto, ustvri se desilo posle rođendana, na samom rođendanu su bili fini i kulturni ljudi. To se desilo na parkingu kada sam zvala taksi. Taj nasilnik mi se prvo obratio sa seksualnom konotacijom, mislio je da ću ići sa njima, ali sam rekla da ne može tako i onda je postao nasilan.

- Nije dugo trajalo, brzo su došli mi pristigli u pomoć. Imala sam presek sećanja, nešto me je vukao, te me šutirao. Imam i na nozi povrede, onda sam otišla pravo u Urgentni centar. Ne znam o kome se radi, policija istražuje, radi sve da saznaju ko je to. Malo je problem jer ja ne znam ko je nasilnik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading