Deniz
Foto: Privatna arhiva/Privatna arhiva

Bivša učesnica "Zadruge", Deniz Dejm pretučena je pre nekoliko dana na parkingu jednog prestoničkog splava, prilikom čega je dobila povrede ruke i noge. 

Deniz je u više navrata ispričala da je od malih nogu je doživljavala neprijatnosti, a poslednja u nizu je takođe ostavila posledice. Dejm se ranije požalila pratiocima da svakodnevno trpi uvrede od hejtera, da danima ima košmare, kao i da je pod stresom, a cela ta situacija je prouzrokovala da sada završi na jednoj psihijatrijskoj klinici. 

Deniz Dejm

Printscreen

 

Naime, Deniz je fotografisala samo prozor u bolnici i tagovala psihijatrijsku ustanovu, te je svima jasno stavila do znanja u kakvom je stanju.

Podsetimo, Deniz je ispričala kakvu je traumu doživela kao devojčica. 

- Kada sam imala deset godina pevala sam u crkvi. Tog dana sam otišla stepenicama na sprat u toalet. Tamo sam zatekla muškarca koji je izvadio polni organ i počeo da onaniše preda mnom. Pitala sam ga: "Gospodine, da li želite u toalet?" On je nakon toga krenuo ka meni. Ubrzo je ušla žena koja je tu radila. Pobegao je odmah. Tada sam bila dete i bila sam obučena normalno, nosila sam običnu majicu. Jesam li i tada mogla da izazovem silovanje ili nasilje?! - rekla je Deniz u suzama na Informer TV.

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading