IMALA JE GRUPNJAKE U KARANTINU Ljuba Pantović iznela šokantne tvrdnje o Deniz Dejm!
Printscreen

Bivša rijaliti takmičarka, fitnes instruktorka i majka trenutne učesnice Zadruge Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović iznela je šokantne detalje o Deniz Dejm - kontroverznoj učesnici koja je privukla veliku pažnju svojom pojavom, kao i priznanjem da se lečila od nimfomanije.

 

Ljuba je otkrila kako je čula da je Deniz pravila orgije u karantinu.

- Zanima me kako se zove onaj gospodin koji se predstavlja kao žena. Zadnjica, noge, kukovi... To su sve proporcije jednog muškarca. Videla sam ga-je, lice bez šminke i suviše odaje. Rečeno mi je da je ta osoba imala intimne odnose sa tri osobe u karantinu. Ne bih da ulazim u privatnost, ali rečeno mi je da je Deniz imala grupnjake u karantinu - priča Pantovićeva u emisiji "Pitam za druga".

- Taj koji veruje u sve svoje projekcije, pa čak i poveruje, taj je genije. Meni je psihologija jača strana, ta osoba misli da svi znaju to što ona ne želi da se zna. To je podsvest koja radi, da je žensko, da je onlifans riba, ja sam žensko, pokazujem ženske atribute, to je ono nasilno, što u podsvesti muči tu osobu i govori joj možda neko znanje što ti ne bi dala da znaš - rekla je Pantovićeva. 

BONUS VIDEO:

UDARILA GA PESNICOM U GLAVU ZBOG LJUBOMORE Filip Car otkrio sve detalje tuče u Beču

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Beljanski Aleksandar

09.09.2021 13:19

Pa veceg trandze nema od tebe