IPAK NIJE SVE TAKO IDEALNO Milica Kemez progovorila o ponudi Zorice Marković da joj pokloni plac za kuću
Printscreen

Milica Kemez osvojila je drugo mesto u superfinalnoj noći "Zadruge 4", a sada se oglasila i otkrila da li je prihvatila pomoć Zorice Marković, ali i u kakvim je odnosima sa bivšim dečkom Borom Santanom!

Da li si se čula sa Zoricom Marković, pošto je ona izrazila žejlu da ti pomogne oko opremanja kuće i kupovine placa?

- To je malo medijski drugačije predstavljeno. Ona meni hoće da pomogne ovako, ali nije ona meni poklonila plac, niti smo mi još sele da pričamo. To je malo dezinformacija. Treba da se vidim sa njom, da ona ako ima neki kontakt, da me usmeri, da mi pomogne. Ona ima prazan lokal u Jajincima, koji bi ona meni možda mogla da izda, ali se još nisam videla sa njom. Imam obaveze ovde oko prethodnih repova iz prošlosti i oko salona, pa sad to rešavam. Sve stoji na čekanju, ništa nije konkretno. Niko meni ništa nije poklonio, niti bilo šta rekao. Pružila mi je podršku i rekla je da je tu.

Alo

 

Da li ćeš prisustvovati otvaranju njenog restorana?

- Ja sam u Novom Sadu, neću stići. Ako uspem sutra uveče, otići ću.

Bora je na odmoru u Budvi, povezuju ga sa jednom brinetom. Kako komentarišeš i da li ste u kontaktu?

- Ne, mene to ne interesuje, neka ga povezuju sa kim hoće. On ima pravo da radi šta god želi. Ne čujemo se, nešto kratko.

Da li ćeš mu se pridružiti u Budvi?

- Ne, ne - rekla je kratko Milica.

Sve o sukobu Nadice i Paule Hublin, pročitajte OVDE

Komentari (2)

Loading
Jovana

22.07.2021 12:29

E, Milìce draga,svi oni koji su pomislili i primili zdravo za gotovo sve te iznenadne poklone shvatili su da je i ta podrška bila marketing.Vredna si i shvatićeš ( ili si već shvatila) da jedino sa " svojih deset prstiju"možeš nešto da stvoriš.Sa neba padaju jedino prazne priče...Ili dva prva mesta u rijalitiju,gde 100000e odoše u istu kuću?!

Dule

22.07.2021 13:57

Ma ova i dalje prosi.Njoj se osladili Bujanovac i Švica.Kako ne provaljujete notornog foliranta.