NADICA ĆE POBESNETI KADA BUDE ČULA ŠTA JE REKLA PAULA Hublinova otkrila koliko je pobednica "Zadruge" namazana!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Paulino učešće u rijaliti programu "Zadruga" obeležila je veza sa Franom Pujasom, Vladimirom Tomovićem, njihove međusobne svađe, a zatim i skandalozna veza sa oženjenim Tomom Panićem. 

NADICA ĆE POBESNETI KADA BUDE ČULA ŠTA JE REKLA PAULA Hublinova otkrila koliko je pobednica

Foto: Instagram/printscreen

 

Ona je odgovarala na pitanja vezana za svoje učešće i trenutnu situaciju, a ovom prilikom je komentarisala i odnos sa Markom Đedovićem:

Đedović me je najviše vređao i pravio najviše spletki, to sam videla kada sam izašla. Njegov način komunikacije, njegovo ponašanje i njegove reči ja ne mogu da razumem, takve stvari nikada ne bih mogla da uradim, da napravim takve spletke.

Najviše je iznenadila kada se dotakla Nadicine pobede, pri čemu je za Kijinu majku rekla da je namazana svim mogućim bojama:

- Takvu ženu nisam nikada upoznala, opasan je provokator, namazana svim mogućim bojama, ali je jako kul. Ona je dobra žena i vredna. Što se tiče njene pobede, ja sam to stvarno očekivala - odgovorila je Paula.

Paula nije htela da daje izjave vezane za Taru s kojom je imala odnos koji je išao od ljubavi do mržnje ali po svemu sudeći o njoj nema lepo mišljenje.

BONUS VIDEO:

MARKO PRIZNAO KOLIKO JE ANABELIN I NJEGOV ODNOS LOŠ, A ONDA NAJAVIO: Luna i ja ćemo imati svoj rijaliti!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading