Bojana Janković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bojana Janković preminula je 19. aprila i za sobom ostavila neutešnu porodicu, prijatelje i bivše kolege. 

Bojana Janković

Foto: Dejan Briza

 

Bivša voditeljka Pinka sahranjena je danas na Novom groblju.

Na njen ispraćaj na večni počinak pored porodice došao je i veliki broj javnih ličnosti.

Bojana je ispraćena je uz pesmu grupe Coldplay - "Viva la vida", dok je njena sestra Ivana pevala stihove gledajući u nebo.

Njen bivši suprug Ognjen Janković, u više navrata je grlio i ljubio Bojanin kovčeg, dok je porodica nema od bola jedva stojala na nogama.

On je pre samog spuštanja kovčega održao emotivni govor. 

- Ne postoji način da je bilo ko zaboravi. Njene oči, osmeh, zanosna lepota… Briga zadruge, nesebičnost, bila si jedna jedinstvena neponovljiva. Najbolji ortak, šmeker, verna najbližima, omiljena kolegama. Znaš i sama koliko ljudi nas je zvalo i pričalo o tebi, Bojana, vidiš da nije slučajno, da ti danas damo malo ljubavi. Ljubav je ono sto ostaje od zena kakva si ti. Ti si obožavala muziku, a još vise da igraš, bila si dobra denserka. Naučila si nas mnogo toga, danas nas učiš da pobedimo strah. Mi se više ne bojimo ničega i spremni smo za sve sto sledi jer si nas ujedinila u ljubavi. Bojana, Boko, Boksi, svi smo imali omiljeni nadimak, mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka, mama i uvek ce te zvati mama ti to znaš. Ostavila si iza sebe naslednike, neka te Bog zagrli za nas, a mi ćemo draga naša da te volimo zauvek - rekao je Ognjen.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading