DALILA PLJAČKALA S BIVŠIM MUŽEM Prijateljica otkrila jezive detalje iz Dragojevićkine prošlosti!
Printscreen

Život Dalile Dragojević, nekada Mujić, oduvek je bio odličan materijal za filmski scenario. Čini se da ona nikada nije znala da funkcioniše normalno jer je uvek tražila više od života. Nakon što je svojoj prijateljici skinula dečka, a kasnije se tajno udala za njega, Dalila se zajedno sa partnerom bavila mutnim radnjama.

DALILA PLJAČKALA S BIVŠIM MUŽEM Prijateljica otkrila jezive detalje iz Dragojevićkine prošlosti!

Printscreen

 

- Dalila je znala da se on bavi šaniranjem i pljačkom, ali joj to nikada nije predstavljalo problem. Želela je da uživa u životu i da svaki dan živi kao da joj je poslednji. Njen tadašnji partner znao je ljudima da uzima novac na prevaru, a onda bi ona to trošila na skupocene krpice i putovanja - otkrila je bliska prijateljica Dalile Dragojević (ime poznato redakciji).

Kako nam je ispričala, Dalilin tadašnji partner uključio je i nju u nekoliko prevara gde su uzeli ozbiljan novac.

- Kada joj se osladio lagodan život, ona je želela da se ubaci u celu akciju i doprinese porodičnom budžetu. Iako je znala da su stvari koje radi pogrešne, to je nije sputavalo. Praktično je uključena u raznorazne malverzacije s novcem. To je trajalo skoro četiri godine dok ga nije ostavila i odlučila da svoju sreću potraži u Srbiji, gde je započela „karijeru“ rijaliti zvezde. Niko ne zna čime su se tačno bavili, ali svi su znali da uzimaju neki veliki novac i da nisu u pitanju čista posla - rekla nam je njena prijateljica.

DALILA PLJAČKALA S BIVŠIM MUŽEM Prijateljica otkrila jezive detalje iz Dragojevićkine prošlosti!

Printscreen

 

 

Da u ovom pričama ima istine, potvrdio nam je pre nekoliko godina Milutin Mili Radosavljević, tada učesnik „Parova“ sa kojim je Dalila provela nekoliko godina u tom formatu.

- Njen bivši muž se bavio šaniranjem i pljačkom. On je jedno vreme bio i u zatvoru - rekao je tada Mili.

 

 Želela Davida, pa smuvala Dejana!

DALILA PLJAČKALA S BIVŠIM MUŽEM Prijateljica otkrila jezive detalje iz Dragojevićkine prošlosti!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Kako je za Rijaliti plus ispričala Dalilina bliska prijateljica, ona je pre udaje za Dejana bila zaljubljena u njegovog brata, međutim kada je shvatila da od toga ništa neće biti, rešila je da se okrene mlađem Dragojeviću.

- Svakako da joj se David više dopao jer je u njemu prepoznala partnera koji bi mogao da finansira sve njene hirove. Međutim kada ju je on praktično oduvao, i to još za vreme dok svu svi bili u „Parovima“, Dalila je rešila da se prebaci na njegovog brata - rekla je ona za Rijaliti plus.

Krije dete, tvrdi da je abortirala!

 

Kako su mediji pisali pre nekoliko godina, Dalila Dragojević je 2014. godine bila trudna, ali je, prema njenim rečima, odlučila da prekine trudnoću i navodno abortira. Kako se nakon toga pisalo, Dragojevićeva nije otišla na kiretažu, već je rodila devojčicu koju već pet godina uspešno krije u Švajcarskoj. Dalila je 2017. godine u rijalitiju „Parovi 5“ priznala da je bila sa dečkom četiri godine i da je s njim ostala trudna, ali je tada navela da nije želela da mu rodi dete.

 

BONUS VIDEO:

ONA ĆE MU ZAMENITI DALILU! Dejan Dragojević krenuo u osvajanje ove zadrugarke, neočekivan izbor!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Adem

30.11.2021 13:05

Dalila je prevarant, loš čovek čak je Dekija i u braku varala: https://www.youtube.com/watch?v=-wS10rGepAE Bavila se prostitucijom: https://www.pulsonline.rs/rijaliti/afera-loznica-lili-otkriva-irma-serjanic-i-dalila-dragojevic-su-bile-devojke-na-poziv/zmp7hse?

Ljiljana

01.12.2021 18:30

Ja ne znam sta he dejanu .u sta se on zaljubio laka zenska nikakva kao zena a vokabular joj na nivou predskolskog uzrasta.sa kojim pravom udara dejana a produkcija to tolerise.izbacite je napolje jet nije interesantna za gledaoce.odvratna joj faca a proslost uzasna