SVA LICA MAJE MARINKOVIĆ Ovako se starleta transformisala tokom operacija!
Foto: Printscreen/instagram

Maja Marinković napravila je pravi haos ponovnim ulaskom u rijaliti jer su je na jednom mestu dočekala dva bivša ljubavnika i žena kojoj je na sve moguće načine želela da se osveti. Dok je Marko Janjušević bio iznenađen što je ponovo vidi na „mestu zločina“, Filip Car sa kojim je imala aferu i njegova nova devojka Dalila Dragojević doživeli su, malo je reći, pravo pomračenje svesti!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Napirlitana kako samo ona ume, Maja je ušetala u „belu kuću“, međutim da nije njenog prepoznatljivog glasa, malo bi je ko prepoznao. Marinkovićeva je pre ulaska u Zadrugu posetila očigledno sve estetske hirurge u zemlji koji su od njenog lica napravili „atomsku bombu“ koja samo što ne eksplodira. Maja je po ko zna koji put iskosila oči, uvećala jagodice i usne, a bujno poprsje koje je nedavno uradila istakla je u prvi plan.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Ovakav njen izgled šokirao je kako zadrugare, tako i sve one koji prate rijaliti, a najviše tviteraše čija je Maja miljenica.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Nakon ulaska, mnogi su pokušali da nađu sličnost između nje i mnogih imaginarnih likova iz crtanih filmova. Svakako najzabavniji komentar bio je onaj da je Maja evoluirala iz šestougla u krug, što je ujedno i najviralniji komentar na internetu.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Kako su pisali domaći mediji, Maja Marinković je dala mnogo novca da bi postala lepotica, međutim, po rečima mnogih ta investicija se nije toliko isplatila jer joj se lice deformisalo.

Lepota košta preko 20.000 evra!

Starleta je sa samo 24 godine već imala desetak estetskih korekcija, koje su je papreno koštale.

Foto: Dejan Briza

 

Najviše promena imala je na licu, pa je tako smanjila nos za 3.200 evra, a čim se oporavila, otišla je na podizanje i zakošenje uglova oka i obrva, kao i popunjavanje jagodica. Za to je platila čak 3.500 evra. Ovim je dobila „mačkasti pogled“. Rešila je da promeni oblik i konture lica operacijom brade od 1.500 evra. Ubrizgala je botoks, istetovirala obrve, a korigovala je i usne, i to već treći put. Najviše novca je dala za fasete za zube - 5.000 evra. Pre ulaska u Zadrugu 2, Maja je, kako se tada spekulisalo, dala 10.000 evra za raznorazne operacije.

BONUS VIDEO:

KALAŠTURA I JAHAČICA Oglasio se Dejanov otac i nikad jače udario na snajku, a onda otkrio detalje tajne posete njenom ocu

 

Komentari (0)

Loading