KALAŠTURA I JAHAČICA Oglasio se Dejanov otac i nikad jače udario na snajku, a onda otkrio detalje tajne posete njenom ocu
Printscreen/Hype

Dalila i Dejan Dragojević prošlog četvrtka su, posle niza bračnih skandala, potpisali papire za razvod braka, što je bio već dovoljan povod da kontaktiramo Gorana, Dejanovog oca, koji je za Pink.rs otvorio dušu o svemu što se između njih dvoje izdešavalo u prethodnom periodu. Goran priznaje da je duboko razočaran u svoju snaju Dalilu, za koju nije znao da je ovakva kakvom se pokazala u "Zadruzi".

Printscreen/Hype

 

- Ne znam, čudno mi je... Srećan sam sada, a srećan sam bio i kada su se voleli... Nikada nisam ovo očekivao od Dalile. Išao sam često kod njih, često sam odlazio tamo, sve je ok bilo. Svi su mi govorili za Dalilu svašta, ja to nisam video... Kad neko krene protiv nje, nisam dao. Bila je pedantna, čista, dočeka me uvek lepo, slagali se sjajno ona i Deki, ali nisam znao kakvi su kada su sami sa sobom. Pričala je da nema problem da se Dejan pomiri sa Biljom i Davidom, a vidite da je ona to kočila. Nju nikada takvu video nisam. Ona je sada u svojoj glavi kao heroj u narodu, a ne zna da je najveći izdajnik... Prosipa moral, ponaša se kao narodni heroj - kaže Goran, koji je bio besan kao ris kada je čuo kako ga snaja doziva iz "Zadruge" i naređuje da joj se vrati Tedi, kućni ljubimac, koji je kod njega na privremenom čuvanju.

Printscreen

 

- Dva dana pre nego što će oni ući, išao sam po Tedija. Ima svu negu i pažnju, što priča one gluposti nije mi jasno! Đubre jedno, kako je nije sramota?!  

Za sve ovo vreme, koliko traje raskol Dalile i Dejana, Goran je u kontaktu sa njenim ocem Husom Mujićem, sa kojim se saoseća.

Printscreen

 

- Bio sam pre nedelju dana kod njenog oca... Pričao sam s njim, nije mu lako... Kome bi bilo lako da mu je ćerka jahačica? Ono je dno dna, odron ljudski! Još ona sva bitna... Mi smo ostali bez teksta, mislili smo da je to igra neka, da se čovek tako promeni za nekoliko dana... Njen otac ne može da veruje kakva transofrmacija. Nešto mu je pritisak malo otišao, znam u kakvoj je muci, neću ni da ga zovem, ne znam ni šta bih pričao s njim. Huso je bio jako potrešen kada se Deki povređivao, to mu je bilo najgore da gleda... Pričali smo tada, počeo je da plače, tada je i mene rasplakao - priča Dejanov otac.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Na pitanje kako komentariše seksualne odnose sada već bivše snaje s Filipom Carem, Goran kaže:

- Jutros sam video neki klip... Ona sada može na plafonu da se seksa kao muva, ali mogu da zamislim kako to njen ćale preživljava.

Dejan je u poslednje vreme blizak sa brojnim devojkama, među kojima prednjače Marijana Zonjić i Tara Simov, a otac Goran mu pruža maksimalnu podršku.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Treba da se grli s njma, da zaboravi na ovu kalašturu, da ne gleda na nju. Šta je prati, neka radi šta hoće. Uvek je imao drugove, jako je bio dobar drug. Odvojila ga je od svih drugara njegovih - završava Goran.

DALILA PALA U DRUGI PLAN Sevaju varnice između Cara i Maje, Filip molio bivšu devojku samo jedno!

Komentari (1)

Loading
Lana

22.11.2021 23:18

zna ta svoj posao,samo se vratila,tamo gde stala!