POZNATO JE DA SE TAŠTE I ZETOVI NE SLAŽU! Otkriveno u kakvim je odnosima Andrija Milošević sa majkom svoje izabranice, isplivalo sve!
Alo

Tašta Andrije Miloševića nije poput ostalih tašti, rekla je ranije glumčeva devojka, dramska umetnica Aleksandra Tomić.

Od drugih je izdvaja to što gaji specifičan odnos sa budućim zetom, koji joj je prvi put u kuću ušao pre deset godina i već tada ostavio utisak.

POZNATO JE DA SE TAŠTE I ZETOVI NE SLAŽU! Otkriveno u kakvim je odnosima Andrija Milošević sa majkom svoje izabranice, isplivalo sve!

Alo

 

Iako postoji nepisano pravilo po kojem se tašte i zetovi ne vole, u Andrijinom slučaju to nije tako. Sa mamom svoje izabranice odmah je kliknuo. Od prvog dana njih dvoje gaje poseban odnos, međusobno razumevanje, a vezuje ih i smisao za humor. Tašta Andrije Miloševića poput majke je poznatom glumcu i osnivaču pozorišta Teatar na brdu, a koja je to još veza koja ih spaja otkrila je Tomićeva u ranijim izlaganjima.

- Kada je reč o Andrijinom odnosu sa mojom mamom, to je jedna posebna ljubav i oni se naprosto obožavaju - kazala je glumica, koja se nedavno porodila i Miloševiću rodila sina Relju.

ZAVIDIM DECI KOJA IMAJU BOLJI ODNOS SA OČEVIMA! Ćerka Voje Brajovića progovorila o glumcu i otkrila dugo čuvane porodične tajne!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Djoko

14.03.2022 12:56

Mora da se slazu kad su generacija 😄😄😄