RASKRINKALI ZADRUGARKU, OJADILA ČOVEKA ZA 30.000 EVRA Aleksandra Čaprić ukrala novac pa pobegla u Zadrugu!
Printscreen

Kako domaći mediji prenose pevačica i od pre nekoliko dana zadrugarka je pre deset godina, kada je rešila da se probija na estradu iskoristila biznismena iz Ivanjice, koji više od 35 godina živi u Australiji. Ona je, prema saznanjima gore pomenutog portala, iskoristila to što je taj čovek imućan, pa mu je iz kuće odnela oko 30.000 evra.

- Odlično poznajem tog čoveka. On je mnogo dobar, cenjen i poštovan, ne samo u Srbiji i Ivanjici nego i u dalekoj Australiji. Ona je videla da on ima novac, pa je iskoristila to što je angažovao na njegovoj privatnoj proslavi da peva i to debelo platio. Kad je videla da je galantan, zavela ga je, a on je sve učinio da joj pomogne u životu i karijeri jer je verovao u njene iskrene namere. Najpre joj je slao novac iz Australije, da sredi porodičnu kuću jer mu je kukala kako nema, a potom ga je ubedila da dođe u Sidnej kod njega- priča izvor Prema njegovim rečima tamo je nastao haos.

RASKRINKALI ZADRUGARKU, OJADILA ČOVEKA ZA 30.000 EVRA Aleksandra Čaprić ukrala novac pa pobegla u Zadrugu!

Printscreen

 

- Ona je uverila svoje roditelje i prijatelje da ide na turneju po Australiji, a to je bila laž. Bila je kod tog biznismena kojem je zagorčala život. Optužila ga je za nasilje da bi mu na kraju ukrala pare i mobilni telefon. On ju je prijavio policiji i na aerodromu su joj uzeli sve što njemu pripada. Sad joj je zabranjen ulazak u Australiju - tvrdi izvor i dodaje da je biznismen podneo tužbu u Srbiji.

- Cela Ivanjica je pričala o tom skandalu. On ju je tužio i u našoj zemlji za prevaru. Nekoliko puta je dolazio na ročišta, ali se ona nije pojavljivala. I Filip Car ima burnu prošlost, koju se trudi da sakrije. Do sada nikada nije priznao da je imao problema sa zakonom. Kako saznajemo, Filip je nekoliko meseci proveo u Hrvatskoj u zatvoru, a pušten je da se brani sa slobode, što je on iskoristio da pobegne u Srbiju. Dobio je 10 meseci zatvorske kazne na koju je uslov tri godine, ali sada kada je promenio advokata žaliće se na presudu. Kontraverznom Hrvatu ovo nije prvo krivično delo i presuda suda po kojoj je kriv. Prema saznanjima njemu je trenutno najbitnije da reši aktuelni spor zbog kog ne može da se vrati u domovinu.

BONUS VIDEO:

TRANS ŽENE SU ŽENE! Deniz Dejm u žestokom sukobu sa Sandijem i Irmom, Serjanićeva tvrdi: Dobila sam informaciju da si bila muško!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading