TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA Otkriveno i ko je misteriozni otac, a evo i kog pola je beba
Printscreen

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić, u drugom je stanju.

Naime, ovu vest je potvrdila i sama Sandra koja je otkrila i kog je pola beba. 

- Trudna sam već peti mesec, u miru provodim svoje blagostanje. Prelep je osećaj i čekam dečaka - poručila je Sandra.

Sandra nije krila sreću zbog trudnoće, kao i zbog svog dečka o kome je nešto malo više otkrila.

- Dečko mi nije iz javnog sveta, ima svoj biznis i dalje ne bih otkrivala. Sve je super - istakla je Sandra za "Pink.rs".

Podsetimo, bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić, optužena je sredinom ove godine da je ukrala minđuše u jednom butiku u Budvi, koje koštaju 60 evra, a nakon toga je navodno pobegla, pa kasnije pretila vlasnici radnje.

Ovim povodom smo i pozvali Sandru koja nije bila raspoložena da komentariše pomenuti događaj. 

Pevačica nije ni potvrdila, a ni negirala krađu, već samo kratko poručila: 

- Bila sam jasna, sve ću objasniti na sudu.

Ovaj incident, se prema pisanju domaćih medija desio u junu i pevačica je prijavljena policiji, a vlasnica radnje je detaljno opisala kako je sve izgledalo.

- Dana 19. 6. 2023. radnica me obavestila da je došla izvesna Sandra Čaprić iz Srbije, koja se bahato ponašala, govoreći kako je ona pokretna reklama za naš butik i slično, nakon čega je otišla. Naknadno je videla da nedostaje par minđuša sa kristalima, vrednosti 60 evra. Odmah sam preko telefona, koji je povezan sa video-nadzorom, ustanovila da je ona otuđila taj par minđuša. Poslala sam poruku na njenoj Instagram stranici, tj. njenom zvaničnom nalogu (s obzirom na to da ima 85.000 pratilaca i verifikovan je, pa to dokazuje da je zvanično njen profil), i napisala: "Poštovana Sandra, vratite minđuše ili donesite novac." Ona posle dva sata odgovara: "Okej" - izjavila je vlasnica butika u policiji, pa potom otkrila da ju je Sandra Čaprić vređala i pretila.

- Njenom menadžeru sam rekla da joj on pomogne da vrati novac ili donese minđuše, ili ću podneti krivičnu prijavu. Zatim mi je Sandra preko Vocapa poslala poruku: "Pošaljite žiro račun i bez nervoze." Poslala sam joj profakturu sledećeg dana i rekla joj da uplati do 12 sati novac. Ona mi je odgovorila: "Dobićete novac do 12 sati zaboravite". Dana 21. 6. dobila sam poziv od Sandre Čaprić i upućene pretnje "najveći problem životni ćete da imate, zgaziću vas, maći ću vas sa lica zemlje" i još niz uvreda i psovki. Tada mi je poslala i poruku: "Ti si u problemu, kravo!" Zatim sa profila Instagram stranice pod imenom "cindycokic" šalje poruke na profil butika "ninas oficial" sadržine "još jedna greška, nećete dobiti ni 60 evra, ni **** da izbijete oči, ja sam u Beogradu, glupi ljudi. Kreteni glupi" - navela je vlasnica butika iz Budve, pa otkrila da na kraju protiv pevačice nije podnela prijavu zbog krađe, već zbog pretnji upućenih njoj i firmi jer je govorila "zatvoriću vas, slomiću sve".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading