Sandra Čaprić
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Bivša zadrugarka Sandra Čaprić nedavno se porodila i na svet donela dečaka, a sada se uključila u emisiju, kada je publika mogla videti kako izgleda nakon porođaja.

Ona je priznala koliko joj prija majčinstvo, a potom je otkrila detalje porođaja.

- Morala sam da se porodim carskim rezom. Kad sam čula bebu moju, počela sam da plačem. Ne mogu da opišem koje su to emocije i šta se desi ženi kad postane majka. Najsrećnija sam osoba na svetu. Ostvarila sam sve što sam želela. Postižem sve oko bebe, ali imam i pomoć. Snalatim se kako treba i baš na pravi način. Beba se budi na dva sata da bih ga dojila, ali su to slatke muke. Presrećna sam, srce mi igra od sreće.

Sandra svog partnera krije od očiju javnosti, ali je sada istakla da je u dogovoru sa njim izabrala ime za sina jedinca.

- Zbog naše slave je došlo do imena. Aleksandar se zove - rekla je ona.

Sandra Čaprić

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ona se potom osvrnula na akruelne učesnike Elite, te prokomentarisala odnos Mione, Ša i Stanislava?

- Miona nije srećna pored Ša, žao mi ga je, ali je i on ljubomoran preterano, što ne priliči njegovim godinama. Ona nije sasvim iskrena u tom odnosu. Verujem da bi se vratila Stanislavu, ali se plaši osude naroda. Moguće je i da misli da će joj Ša više pomoći oko karijere. Ono što je sigurno je da ima osmeh od uga do uha kad gleda u Stanislava. Čim je Stanislav rekao da mu je žao Mione postoji tu nešto, ali nisam sigurna da li je baš ljubav u pitanju.

- On je veoma transparentan, ali ne mislim da je za ozbiljno gleda. Međutim, mnogi su tako gledali, pa su se zaljubili na kraju. Ona sad ne popušta, drži do sebe i super mi je njeno učešće - rekla je ona u emisiji "Pitam za druga", pa dala svoj sud ko koga gleda, Miona Stanislava, ili on nju:

- Više ona njega. Kad on progovori, ona se nasmeje odmah. Ona se trudi da se to ne vidi, ali ne ide to tako. Mislim da se ona pokajala jer to s njima nije uspelo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading