nestali dečak
Foto: Alo/Polizei

Nemačka policija već četiri dana i noći neumorno traga za šestogodišnjim autističnim dečakom Arijanom, koji je nestao iz svog porodičnog doma u oblasti Bremevurde Elm.

Policajci su prevrnuli svaki kamen, a od jutros je zabranjeno da đubretari prazne kontejnere, jer žele da provere da se dete nije zavuklo u neku kantu.

Prema rečima portparola vatrogasnih jedinica, biće pregledana svaka šupa i garaža, a u planu je i da krenu sa otvaranjem šahti, kako bi videli da dečak nije negde upao, pišu mediji a prenosi Telegraf.

Roditelji nestalog dečaka apelovali su na sve da provere svaki kutak svog imanja, da vide da se mali Arijan nije negde sakrio.

Ekipe koje su uključene u potragu koristile su prethodnih dana različite trikove, kako bi "izmamili" dečaka. Na mobilnim zvučnicima puštane su dečije pesmice na koje reaguje, koristili su reflektore da bi video svetlo.

Takođe pretraživali su reku Oste, da provere da mališan nije slučajno upao u vodu.

Bild podseća da je Arijan išetao iz svog porodičnog doma u ponedeljak oko 19.15 časova i da je potom prošao kroz naseljenu ulicu. Odatle je mogao da zaluta u šumu koja okružuje naselje. Timovi već danima češljaju šumu, a kačili su i balone koje autistični mališan voli.

Šareni baloni postavljeni su na 17 lokacija, u nadi da će ih Arijan videti i prići da se igra sa njima.

Takođe, postavljene su i specijalne kamere u šumi, kako bi eventualno snimili pokrete i odmah poslali na telefone spasilačkih službi.

Kako je saopšteno iz policije, puštan je i vatromet, jer ga dečak obožava, kako bi ga eventualno pronašli.

I porodica i spasioci se i dalje nadaju da će Arijana pronaći život. Međutim, temperature, a pogotovo tokom noći su veoma niske, a mališan je izašao iz doma lagano obučen i nema ni duks ni jaknu.

BONUS VIDEO

@alo_portal POLITIKA ZLA NAD SRBIMA NIJE KAŽNJAVANA, ČAK JE NAGRAĐIVANA Vučić u UN podsetio na 25 godina terora koji su tolerisani #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading