Filip Car
Foto: Privatna arhiva/Alo

Filip Car verio je Aleksandru Nikolić pred kraj šeste sezone rijalitija "Zadruga". Iako su im svi predviđali raskid, njih dvoje, čini se po objava na Instagramu, uživaju u ljubavi. 

Aleksandra je odmah nakon izlaska iz Bele kuće otišla kod Cara u njegovu rodnu Crikvenicu, odakle je svekodnevno delila slike sa svojim dragim verenikom. 

Pobednica "Zadruge 6" je zbog obaveza koje ima prema produkciji i gostovanja u emisiji "Narod pita" morala da se vrati u Srbiju. 

Filip Car je sada, nakon što je ispratio Aleksandru za Beograd, na svom Instagram profilu u vidu storija objavio snimak iz auta, a ono što je sve iznenadilo jeste to da se u pozadini čula pesma njegove bivše devojke, Sandre Čaprić. Pomenuti snimak je i Sandra podelila na svom profili, što jasno stavlja do znanja da njih dvoje imaju kontakt, iako je Car u srećnoj vezi.

Podsetimo, Filip Car je u "Zadruzi 5" prevario svoju tadašnju devojku, Maju Marinković sa Sandrom Čaprić. Ljubav Sandre i Filipa nije bila dugog veka pa su raskinuli nakon samo 5 dana veze. 

- Ja sam se zaljubila u pogrešnu osobu. Ja sam ispala budala što sam se posvetila tebi i što sam htela da budem sa tobom - rekla je Sandra.

Car joj je zatim tada priznao da je on kriv za sve što se desilo. 

- Ja sam ovde budala, ja sam pogrešio. Ja sam bolestan dečko, napravio sam konfuziju u glavi, a ostavio Maju i ušao sa tobom u vezu - dodao je Car.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading